Home > What's hot > DRAMA! Cum a murit in Kenya fiul ministrului IOAN MURESAN!

DRAMA! Cum a murit in Kenya fiul ministrului IOAN MURESAN!

“Nu mor eu cu atâtea boli şi moare un tânăr de 31 de ani”, spune fostul ministru Ioan Mureşan, cu un amestec de ironie şi tristeţe, în sala de vizite a Penitenciarului de Maximă Securitatea, Gherla. Aici face7 ani de închisoare pentru deturnare de fonduri. A acceptat cu greu să-şi descarce sufletul în faţa noastră. “Dany muncea foarte mult. L-au găsit cu laptopul în braţe. Altfel, era sănătos tun. Avea toate analizele bune”, s-a destăinuit pentru Click tatăl împovărat de durere.

„Singurele probleme de sănătate pe care le avea erau nişte toxiinfecţii, din cauza apei sau a mâncării din diferitele locuri pe unde mergea”, povesteşte bărbatul cu cearcăne adânci şi cu privirea coborâtă.

Îşi aduce aminte că, de 6-7 ani, de când a terminat studiile fiul său, Dany – cum îl alintă, a fost consilier politic în zone periculoase din lume precum Filipine, India, Azerbaidjan, Albania sau Columbia.

“Nu mi-a spus vreodată că viaţa i-a fost pusă în pericol. Ştiu că atunci când conducea campanii electorale în aceste ţări nu se expunea la pericole. El şi ceilalţi angajaţi ai firmei englezeşti de consultanţă politică erau cazaţi la hoteluri sigure şi nu intrau în contact cu oameni periculoşi”, spune el.

Nu vrea să facă speculaţii în legătură cu posibilele cauze ale morţii: “Nu vreau să mă pronunţ în această privinţă. Soţia mea a ajuns astăzi în Kenya şi mi-a dat ultimele veşti. L-au găsit sâmbătă dimineaţa mort în camera lui de hotel. Era cu laptopul pe genunchi, cu televizorul aprins şi cu un pahar de vin lângă el. Îi plăcea înainte de culcare să bea un pahar de vin. Ultimul e-mail trimis a fost la ora 2.30 noaptea către prietena lui Delia, care locuieşte în Londra. Nu era nimic suspect în acel mail”.


Comenteaza acest articol

DRAMA! Cum a murit in Kenya fiul ministrului IOAN MURESAN!

by   1 min
0