Home > Agenda > eveniment > Mos Craciun in 6 destinatii Banca Transilvania

Mos Craciun in 6 destinatii Banca Transilvania

In perioada 15-20 decembrie a.c., Banca Transilvania a pregatit o surpriza pentru copiii mici si mari: rand pe rand, in una din sucursalele BT Victoria (B-dul Iancu de Hunedoara nr. 6), Bucur – Obor (Sos. Mihai Bravu nr. 10), Pantelimon (Sos. Pantelimon nr. 328), Militari (Bd. Iuliu Maniu nr. 22, bl. C15), Unirii (P-ta Alba-Iulia nr.2, bl. I1) si Agentia Universitate (B-dul Regina Elisabeta nr. 16) din Bucuresti, va veni Mos Craciun, alaturi de Craciunita si de Elf.

In fiecare zi, cate o locatie dintre cele mentionate se transforma intr-o destinatie de poveste, unde copiii il pot inttalni, langa brad, chiar pe Mos Craciun. Pentru fiecare copil care va veni la BT, este deja pregatit un cadou-surpriza.

Dans, muzica si pictura alaturi de Mos Craciun, Elf dansator si Craciunita

Anul acesta, povestile devin realitate, magia transformand sediile BT in spatii ale copilariei, ale jocului si ale poveșsilor spuse langa brad. In asteptarea Mosului, Elf si Craciunita vor anima atmosfera cu jocuri de iarna, dans si voie buna. Copiii vor avea ocazia sa confectioneze podoabe pentru bradul BT, in cadrul atelierelor de arts&crafts. Fiecare sucursala va gazdui, de asemenea, o zona dedicata jocului si creativitatii. Tot la BT, copiii care doresc, vor fi pictati pe fata sau pe manute, de catre Craciunita.  Cadourile oferite sunt din partea Bancii Transilvania si a partenerului sau, Metropolitan Life.

Articole asemanatoare
Pedepsim proxeneții dar ce facem cu generalii, ofițerii, procurorii din jurul lor?
Lecțiile de muzică îmbunătățesc abilitățile cognitive ale copiilor și performanța academică
Au apărut primele procese împotriva Amazon pentru înregistrările realizate de Alexa în SUA
Coreea de Sud
Coreea de Sud, țara în care copiii se nasc la vârsta de 1 an

1 Response

  1. Pingback : Mos Craciun in 6 destinatii Banca Transilvania | Femininne

Comenteaza acest articol

Mos Craciun in 6 destinatii Banca Transilvania

by   1 min
1