Home > Agenda > eveniment > Mos Craciun in 6 destinatii Banca Transilvania

Mos Craciun in 6 destinatii Banca Transilvania

In perioada 15-20 decembrie a.c., Banca Transilvania a pregatit o surpriza pentru copiii mici si mari: rand pe rand, in una din sucursalele BT Victoria (B-dul Iancu de Hunedoara nr. 6), Bucur – Obor (Sos. Mihai Bravu nr. 10), Pantelimon (Sos. Pantelimon nr. 328), Militari (Bd. Iuliu Maniu nr. 22, bl. C15), Unirii (P-ta Alba-Iulia nr.2, bl. I1) si Agentia Universitate (B-dul Regina Elisabeta nr. 16) din Bucuresti, va veni Mos Craciun, alaturi de Craciunita si de Elf.

In fiecare zi, cate o locatie dintre cele mentionate se transforma intr-o destinatie de poveste, unde copiii il pot inttalni, langa brad, chiar pe Mos Craciun. Pentru fiecare copil care va veni la BT, este deja pregatit un cadou-surpriza.

Dans, muzica si pictura alaturi de Mos Craciun, Elf dansator si Craciunita

Anul acesta, povestile devin realitate, magia transformand sediile BT in spatii ale copilariei, ale jocului si ale poveșsilor spuse langa brad. In asteptarea Mosului, Elf si Craciunita vor anima atmosfera cu jocuri de iarna, dans si voie buna. Copiii vor avea ocazia sa confectioneze podoabe pentru bradul BT, in cadrul atelierelor de arts&crafts. Fiecare sucursala va gazdui, de asemenea, o zona dedicata jocului si creativitatii. Tot la BT, copiii care doresc, vor fi pictati pe fata sau pe manute, de catre Craciunita.  Cadourile oferite sunt din partea Bancii Transilvania si a partenerului sau, Metropolitan Life.

Articole asemanatoare
Regina
Regina, gest „extrem” pentru a evita o întâlnire neprevăzută cu Nicolae Ceaușescu
Regina Elisabeta
Regina Elisabeta se retrage din viața publică pe termen nedeterminat
Regina
Talismanele norocoase ale reginei. Le poartă mereu în geantă atunci când participă la evenimente
adriana trandafir
Ce fiică mare are Adriana Trandafir! Prin ce dramă a trecut actrița

1 Response

  1. Pingback : Mos Craciun in 6 destinatii Banca Transilvania | Femininne

Comenteaza acest articol

Mos Craciun in 6 destinatii Banca Transilvania

by   1 min
1