Home > Agenda > Mos Craciun te asteapta la BT!

Mos Craciun te asteapta la BT!

Anunt foarte important!

In 14 decembrie la Sucursalele Unirii si Marriott, in 15 decembrie la Bucur Obor si Pantelimon, in 16 decembrie la Universitate si Piața Victoriei, in 17 decembrie la Agentia 1 Mai si Sucursala din Otopeni, in 18 decembrie la Sucursala Militari vine, vine… Mos Craciun la Banca Transilvania.

Scrisoare de la Mos Craciun

“Dragii Mosului,

De obicei, voi imi scrieti mie si va mulțumesc pentru ca, in fiecare an, ma asteptati cu aceeasi nerabdare, fie ca sunteti inca niste copii, fie ca sunteti deja adulti, parinti, bunici.

Anul acesta, in schimb, a venit randul meu sa va scriu, la initiativa prietenilor mei de la Banca Transilvania, care mi-au oferit si un loc calduros pentru cateva zile.

De aceea, va invit sa ne intalnim la BT, incepand cu 14 decembrie. V-am pregatit cateva surprize. In fiecare zi, intre 10:00 si 13:00 sau 14:00 si 17:00, va astept impreuna cu cei mici sa ne jucam, sa dansam, sa pictam, sa decoram turta dulce, sa mancam vata de zahar pe bat si sa decoram bradul de Craciun.

Nu uitati sa aduceti cu voi o poezie sau o poveste haioasa, ca sa fie distractia completa. Impreuna cu Craciunitele mele va asteptam in sucursalele BT, cu multe cadouri si surprize.

Mos Craciun

P.S.

O sa vin si cu un selfie stick – vreau sa iau cu mine, cand voi pleca, amintiri cu fiecare dintre voi. Am inteles ca e cool sa faci selfie. :)”

Articole asemanatoare
Fii Mos Craciun pentru copiii defavorizati!
Un nou TU. Innoieste-ti Viata!
(SANTA) KLAUS Is Coming to Town / Galerie FOTO cu familia IOHANNIS
Targ de Craciun la kika

Comenteaza acest articol

Mos Craciun te asteapta la BT!

by realitatea   1 min
0