Home > Agenda > Moscoviții i-au ridicat statuie lui Ed Sheeran

Moscoviții i-au ridicat statuie lui Ed Sheeran

Ed Sheeran

O statuie a cântărețului Ed Sheeran a fost instalată în Parcul Gorky din Moscova. Fanii vor putea astfel să-l admire înaintea concertului pe care îl va susține vineri în capitala Rusiei. Artistul pop apare îmbrăcat într-un tricou acoperit de graffiti, o pereche de pantaloni scurți roșii și ochelari de soare stil aviator, postura sa fiind una neobișnuit de sexy.

Statuia măsoară aproape 5 metri și a fost observată de un utilizator Twitter britanic „prieten” cu cineva din Rusia.

„Apropo, am un prieten în Rusia, nu suntem cu adevărat prieteni, dar mi-a trimis un ceai rusesc și salutări de la soția lui. Nu asta vreau să spun, ci faptul că a văzut o statuie de 5 metri a lui Ed Sheeran construită într-un parc din Moscova. Wow.”, a scris acesta pe Twitter.

Potrivit presei americane, platforma de streaming Yandex Music a instalat această statuie. Compania rusă încurajează fanii să posteze mesaje și fotografii pe social media despre statuie, împreună cu hashtag #HiEd.

Huffington Post raportează că statuia va promova o colaborare între Yandex Music și filiala rusă a Warner Music. Ed Sheeran va susține vineri (19 iulie) un concert la Moscova, care face parte din turneul Divide.

Pe 3 iulie, Ed Sheeran a concertat pentru prima oară în România. Spectacolul a avut loc pe Arena Națională și a fost deschis de Zara Larsson și James Bay.

 

Articole asemanatoare
Ed Sheeran
Ed Sheeran şi prinţul Harry, clip amuzant de Ziua Mondială a Sănătăţii Mintale, dar cu mesaj puternic
ed sheeran
Ed Sheeran a făcut anunțul care i-a întristat pe fani
Ed sheeran
Ed Sheeran a stabilit un nou record mondial
Ed sheeran
Detaliul surprinzător pe care Ed Sheeran l-a ascuns până acum

Moscoviții i-au ridicat statuie lui Ed Sheeran

by Andreea Damian   1 min
2