Home > What's hot > Motivul divortului pentru ANTONIA: sotul ei a incercat la iubita lui LAZARUS! Galerie FOTO cu femeia din cauza careia se desparte ANTONIA!

Motivul divortului pentru ANTONIA: sotul ei a incercat la iubita lui LAZARUS! Galerie FOTO cu femeia din cauza careia se desparte ANTONIA!

Sotul Antoniei, Vincenzo Castellano nu e tocmai ușă de biserică. Deși avea acasă cea mai frumoasă femeie din showbiz, soțul Antoniei râvneste și la iubitele altora. Dezvăluirea a fost făcută de Cristi Brancu, pe blogul personal.

“Nu e glumă! Vincenzo, soțul Antoniei, a încercat să o agațe pe Facebook pe iubita lui Lazarus! Știu, a fost vacanță, dar nu ratați știrea, pentru că e păcat! Vincenzo a amușinat nițel la Andreea lui Lazarus. Acum înțelegeți și motivul pentru care Antonia a ajuns să spună ferm că nu au petrecut sărbătorile împreună. Dacă ne aducem aminte și de povestea tatălui lui Vincenzo, Ciro, care a avut o relație la vedere cu Raluca Sandu, dar nu a recunoscut copilul, nu ne rămâne decât să ne amintim vorba veche: ce naște din pisică… “, a scris Brancu pe blogul personal.

Antonia Iacobescu și Vincenzo Castellano, ambii în vârstă de 23 de ani, s-au căsătorit în 2011 și au împreună o fetiță de 2 ani, pe nume Maya. Căsnicia celor doi trece printr-un impas de la sfârșitul anului trecut, când Vincenzo a anunțat că el și artista s-au despărțit, fără să ofere însă detalii despre ruptură.

Andreea Maria Lazar este iubita lui Luis Lazarus si s-a lansat in muzica folosind numele de scena ….Goddess Andreea. Ea a mai fost hartuita sexual de fotbalistul Adrian Cristea, fostul iubit al Biancai Dragusanu.

Articole asemanatoare
DIETA Bianca Dragusanu – A slabit 11 kilograme intr-o luna
“CAT imi dai sa-mi spal rufele in public?” Pretul vedetele la TV in Romania
…Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!
TELENOVELA LIS continua: OANA a fugit de acasa, VIOREl a ramas fara bani de pacanele! Ce legatura au cu BIANCA DRAGUSANU!

1 Response

  1. Mihaela

    Antonia este o superfemeie. Toate celelalte palesc alaturi de ea. Obositul de italian nu o merita nici pe sfert. Suntem mandri ca e romanca adevarata. O fata bine educata, foarte frumoasa, inteligenta si cu un caracter frumos. Te iubim Antonia si iti uram sa fii fericita si iubita cu adevarat!

Comenteaza acest articol

Motivul divortului pentru ANTONIA: sotul ei a incercat la iubita lui LAZARUS! Galerie FOTO cu femeia din cauza careia se desparte ANTONIA!

by realitatea   1 min
1