Home > beauty > Motivaţia salvează silueta

Motivaţia salvează silueta

Toate ne dorim să slăbim la un moment dat sau altul în viaţă. Care este obstacolul cel mai întâlnit în calea reuşitei? Motivaţia.

De curând am participat la lansarea unei săli-concept din Bucureşti, aflată la intersecţia Dacia – Calea Griviţei. Poate vă întrebaţi „cum adică sală-concept”. Aici întalnim de fapt factorul spectaculos, B.Energy abordează patru mari direcţii: motivaţională, nutriţie, fitnes şi estetică. Cele patru concepte au fost gândite şi testate pentru a-i motiva pe cei care trec pragul B.Energy, astfel încât aceştia să poată face schimbarea dorită şi să o menţină, în timp ce se simt bine.

O dată la două săptămâni sunt organizate, alternativ, cursuri motivaţionale şi de nutriţie. Pentru a personaliza şi mai mult programul, există şi partea de consiliere individuală pe nutriţie. Astfel, oricine poate solicita ajutor specializat pentru a-şi schimba stilul de viaţă, urmând un regim sănătos, supravegheat îndeaproape de specialişti. în plus, temele cursurilor pot fi sugerate şi de cei care doresc să se înscrie.

Articole asemanatoare
Cum să-ți îmbunătățești sănătatea mentală prin fitness
Iata cat de nocive sunt dulciurile pentru copii si care sunt alimentele de care trebuie sa ii ferim
5 motive pentru care iti este mereu foame – partea a III-a
Recomandarile specialistului in nutritie: 5 combinatii ideale pentru a slabi (partea III)

Comenteaza acest articol

Motivaţia salvează silueta

by   1 min
0