Tabu
BEAUTY

Motivaţia salvează silueta

Toate ne dorim să slăbim la un moment dat sau altul în viaţă. Care este obstacolul cel mai întâlnit în calea reuşitei? Motivaţia.

De curând am participat la lansarea unei săli-concept din Bucureşti, aflată la intersecţia Dacia – Calea Griviţei. Poate vă întrebaţi „cum adică sală-concept”. Aici întalnim de fapt factorul spectaculos, B.Energy abordează patru mari direcţii: motivaţională, nutriţie, fitnes şi estetică. Cele patru concepte au fost gândite şi testate pentru a-i motiva pe cei care trec pragul B.Energy, astfel încât aceştia să poată face schimbarea dorită şi să o menţină, în timp ce se simt bine.

O dată la două săptămâni sunt organizate, alternativ, cursuri motivaţionale şi de nutriţie. Pentru a personaliza şi mai mult programul, există şi partea de consiliere individuală pe nutriţie. Astfel, oricine poate solicita ajutor specializat pentru a-şi schimba stilul de viaţă, urmând un regim sănătos, supravegheat îndeaproape de specialişti. în plus, temele cursurilor pot fi sugerate şi de cei care doresc să se înscrie.

ARTICOLE SIMILARE

Jimmy Choo lansează o cremă hidratantă pentru corp

SensoDays lanseaza gama de parfumuri pentru comenzi online

DORIAN POPA afiseaza un look nou, absolut surprinzator!

Totul despre parfumuri – ar trebui să vă îngrijorați cu privire la conținutul parfumului?

realitatea

Un cadou pe zi, part 3

realitatea

Dragostea nu e un cliseu, daca tu nu o transformi intr-unul

Scrie un comentariu