Tabu
PEOPLE

Motive de sărbătoare în familia lui Ștefan Bănică

Zilele trecute a fost sărbătoare în familia cunoscutului interpret, actor și om de televiziune Ștefan Bănică. Pentru că fiul acestuia, Radu Ștefan, a împlinit 18 ani, fiind acum major și pe picioarele lui. Tânărul a crescut frumos și a devenit un adevărat model, apărând deja într-un videoclip de-al tatălui său și joacă deja de ceva vreme în piesa de teatru „Totul în grădină” de la Teatrul de comedie unde lucrează și Ștefan Bănică. Tânărul a serbat cei 18 ani alături de familie și prieteni și s-a simțit foarte bine. Cu câteva zile înainte am stat de vorbă cu actorul din “Liceenii” care ne-a povestit câteva detalii despre fiul său.

S.Banica & Radu Stefan Banica..
Stefan Banica & Radu Stefan Banica

„Da, Radu Ștefan face 18 ani. Depinde foarte mult de el ce vrea să facă şi cum vrea să facă în viață. Îmi doresc tot ce e mai bun pentru el. E o asumare numele de Bănică, aşa cum mi-am asumat numele atunci când am păşit în lumea asta, aşa îşi asumă şi el. Sigur că vremurile s-au schimbat, dar atâta vreme cât are încredere în el şi ştie ce vrea şi poate, nu cred că e vreo problemă”, ne-a spus artistul.

radu stefan fiul lui stefan banica

Anul trecut, în decembrie, tată și fiu au cântat în concertele susținute în București la Sala Palatului, care și ele au împlinit tot 18 ani, ajungând și ele la majorat. În aceea perioadă Ștefan Bănică a mai povestit că el nu a avut petrecere de majorat la împlinirea celor 18 ani, fiind atunci în armată. Atunci când actorul a ajuns la majorat era deja cunoscut pentru că jucase în mai multe producții precum “Eroii nu au vârstă” și “Liceenii”. La fel și fiul sau, care pană la varsta de 18 ani a jucat într-un videoclip și joacă într-o piesă de teatru.

ARTICOLE SIMILARE

Interviu AMI: “Muzica ma echilibreaza si ma mentine intr-o forma buna”

realitatea

„În sfârșit acasă”: pensionarea Angelei Merkel văzută de Ikea într-o reclamă plină de umor

Andreea Damian

Nea Mărin iese la pensie. Ce planuri are coregraful

Andreea Damian

Alina Laufer, fosta soție a lui Jorge, este însărcinată

Tabu Tabu

Anghel Damian și Theo Rose fac nuntă vara aceasta. Detalii despre cel mai important eveniment monden al anului

Andreea Damian

Ana Morodan, primul interviu după ce a fost reținută de poliție. A izbucnit în lacrimi!

Andreea Damian

2 comentarii

Scrie un comentariu