Tabu
FASHION Slider

Motivele pentru care Meghan Markle nu poartă culori vii precum Kate Middleton

Nu încape îndoială, Meghan Markle și-a definit deja stilul regal. Și probabil ați obserrvat că adoptă ținute dintr-o paletă de culori foarte limitată. Ducesa de Sussex a purtat mai mult de 30 de ținute diferite în timpul turneului regal de 16 zile din Australia, Noua Zeelandă, Tonga și Fiji, care s-a încheiat pe 31 octombrie. Ea a optat mai ales pentru nuanțe neutre precum verde închis, bleumarin, camel, negru, alb sau crem.

Opțiunile lui Meghan MArkle în materie de culori diferă foarte mult de cele ale cumnatei sale, Ducesa de Cambridge, care a putut fi observată purtând aproape orice culoare în timpul aparițiilor sale publice. Cea mai recentă ținută într-o culoarea vie a fost rochia roz semnată Alexander McQueen, purtată la nunta prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank.

De când a devenit ducesă, alegerile soției prințului Harry Meghan sunt altele față de cele pe care le purta când era în lumina reflectoarelor de la Hollywood. Când era actriță, Meghan purta fără nicio problemă roz magenta, portocaliu sau violet.

Este posibil ca fosta actriță să fi făcut în ultimul an o pasiune pentru această gamă de culori. Dar având în vedere faptul că membrii familiei regale sunt permanent sub privirile critice ale publicului, cel mai probabil există un alt motiv. Sunt șanse mari ca noile alegeri în materie de culori ale lui Meghan să fie unele strategice.

De ce preferă totuși nuanțele de verde kaki, bleumarin sau negru? Potrivit stilistului personal Keren Beaumont, purtarea anumitor culori a devenit o unealtă extrem de important pentru ducesă în ultimul an. Meghan folosește culorile pentru a-și face mai ușoară tranziția de la star de televiziune din America la o membră a Familiei Regale Britanice, a declarat Beaumont pentru Yahoo UK.

„Meghan poartă culori sobre și neutre care sunt adesea asociate cu mediul corporatist. Acestea sunt culorile purtate de cineva care vrea să fie luat în serios și care vrea să-și construiască o imagine credibilă și respectabilă”, a adăugat ea. Meghan trebuie să facă față unei provocări mai mari decât cea prin care a trecut Kate Middleton, pentru că Meghan avea deja o imagine publică clădită în altă parte.

„Kate nu era prea cunoscută de media înainte de a intra în familia regală, astfel că a plecat din start cu o <<pagină albă>>. Dar Meghan se află sub o presiune mai mare decât restul persoanelor care au intrat în familia regală, pentru că trebuie să-și metamorfozeze imaginea sub privirile publicului”, a mai spus stilistul.

Un alt motiv pentru care cele două ducese poartă culori opuse ar putea fi difența de culoare a pielii. „Meghan are un ton al pielii foarte cald, cu subtonuri galbene, astfel că nuanțele de camel, bej, bleumarin pe care le poartă adesea i se potrivesc foarte bine. Părul și ochii sunt de culori închise, ceea ce îi permite să poarte nuanțe mai închise pe timp de iarnă, precum verde închis sau roșu burgund”, a explicat Beaumont.

De cealaltă parte, Kate are pielea cu subtonuri reci, albăstrui, astfel că nuanțele pastel pe care le poartă des, precum liliac sau bleu, i se potrivesc foarte bine.

Apoi în timpul turneului oficial în Australia, lui Meghan nu i-a fost frică să iasă din tipar când a ales rochia roz cu imprimeu floral și ciucuri purtată în Tonga sau ținuta Oscar de la Renta cu imprimeu floral albastru în Sydney.

 

ARTICOLE SIMILARE

Celebrități care îmbracă haine ieftine, dar arată superb în ele

Andreea Damian

Fiecare femeie trebuie să vadă noua reclamă a Serenei Williams ca să înțeleagă importanța feminismului

Andreea Damian

Concurs incheiat! Castiga unul din cele trei uleiuri cosmetice Moroccan Essence!

realitatea

Will Smith, impresionat de cel mai frumos gest din istoria sportului: „M-a făcut să plâng”

Andreea Damian

Amazon, criticat pentru ornamentele de Crăciun cu imagini din fostul lagăr de concentrare Auschwitz

Andreea Damian

Hepatita ar putea fi eliminată complet până în anul 2030

Andreea Damian

Scrie un comentariu