Tabu
PEOPLE Slider

Motivul bizar pentru care Serena Williams nu va sărbători ziua de naștere a fiicei sale

Fiica Serenei Williams, Alexis Olympia, va împlini un anișor săptămâna viitoare. Motiv de bucurie, în familia micuței, care însă nu va fi sărbătorit. Motivul este unul de natură religioasă.

Tenismena de 36 de ani a explicat de ce nu îi va serba ziua de naștere, motivul fiind unul puțin cunoscut până azi. „Olympia nu își va sărbători ziua de naștere. Facem parte din Martorii lui Iehova și nu avem acest obicei”, a spus Serena Williams.

Se speculează că și soțul său, co-fondatorul Reddit, Alexis Ohanian, este adeptul acestui cult, în ciuda faptului că nu a crescut într-o familie cu înclinații religioase. „Alexis, chiar dacă nu a crescut într-o biserică, este foarte receptiv și îmi înțelege nevoile”, a mai spus sportiva americană.

Martorii lui Iehova nu celebrează Crăciunul, Paștele, zilele de naștere sau alte sărbători și obiceiuri, pe care le consideră că au origini păgâne. Organizația cunoscută astăzi ca Martorii lui Iehova a fost fondată în Pennsylvania, SUA, în 1870, plecând de la un studiu biblic condus de Charles Taze Russell.

ARTICOLE SIMILARE

Retete de toamna – Gogosari in suc de rosii

realitatea

Celebritati nascute pe 1 iulie!

realitatea

Jessica Simpson “dezamăgită” de felul în care Natalie Portman i-a comentat pozele din 1999

realitatea

Dana Rogoz a născut! Ce nume a ales pentru fetița ei

Andreea Damian

Noi contre între Melania și Ivanka Trump. Carte plină cu dezvăluiri despre relația lor

Andreea Damian

Cum arată familia Andreei Esca după ce s-a vindecat de coronavirus

Tabu Tabu

Scrie un comentariu