Home > Fără categorie > MOTIVUL DESPARTIRII dintre TEO si Constantin Iosef …fosta SOTIE a rugbystului (FOTO)!

MOTIVUL DESPARTIRII dintre TEO si Constantin Iosef …fosta SOTIE a rugbystului (FOTO)!

În prag de Sărbători, Teo Trandafir trece din nou prin momente dificile după ce al doilea soţ, Constantin Iosef (43 de ani), a ales să renunţe la mariaj după doar şase luni de convieţuire în vila din Pipera a lui Teo Trandafir (44 de ani).

Ruptura a fost dată în vileag de paparazzii „WOWbiz”, după ce Constantin a fost surprins cumpărând lenjerie de pat şi perne pentru apartamentul cu trei camere al mamei lui, din cartierul Lacul Tei. „Da, ne-am despărţit din 8 decembrie. Nu cred că mai există şanse de împăcare. Sincer, pentru mine nu mai e cale de întoarcere. Voi face sărbătorile în România cu părinţii şi surorile mele. Apoi nu ştiu dacă voi rămâne aici sau voi pleca în Franţa”, a declarat, pentru cancan.ro, soţul lui Teo.

După ce Constantin a confirmat ruptura, Teo a dezvăluit şi motivul: familia pe care fostul rugbist o are în Franţa. „Nicio clipă sau o secundă n-a fost vorba despre o ceartă între noi. Sau de discuţii în contradictoriu ori altceva. Iubirea e ceva pentru care ştiu să lupt, dar de această dată voi lăsa lucrurile să se întâmple. Ar fi culmea să trec peste decizia unui om în care am încredere totală, pe care îl admir şi la care ţin. Aşa că îi voi respecta decizia. Nu ne veţi auzi niciodată vorbind urât unul despre celălalt, iar dacă publicul îşi respectă propria familie, îl rog să ne respecte şi pe noi. E şi o vorbă: «Orice casă are o cruce şi o ştie ăl de-o duce». Nu există un motiv al despărţirii. Ne-au prins bagajele din urmă. El este un tată extraordinar, aşa cum nu se mai «fabrică» în ziua de astăzi. Dorul şi distanţa faţă de băieţii lui au săpat în el, l-au măcinat. Aşa că el, acum, dă o dragoste pe două. Pe cele pentru copiii lui care trăiesc în Franţa, iar asta mă alină suficient ca să pot trece peste despărţire”, a precizat vedeta pentru cancan.ro.

Macinat de dorul lor, dar si pastrand o relatie mai mult decat amicala cu Cerasela (41 de ani), Iosef le-a facut vizite lungi si dese in Franta, aspect care a nemultumit-o in dese randuri pe Teo, care s-a simtit marginalizata. De altfel, potrivit Wowbiz.ro, pe 14 septembrie 2012, Constantin a bifat singurul turneu de poker din strainatate exact la Annecy, adica acasa la el, la fosta sotie si la copiii lor! Evident, fostul rugbyst s-a cazat “acasa”, unde a stat cateva zile.

“Nu poate fi acuzat ca isi iubeste copiii, ca a plecat acum 20 de ani din Romania si cand s-a intors nu a gasit-o la fel. Nu inteleg de ce este o drama. de ce este de neinteles. Eu m-am adaptat situatiei de acuum, nu ma mai gandesc la asta.  Nu stiu si nici nu mi-e rusine sa spun ca nu stiu ce se intampla acum in sufletul sotului meu. Deocamdata ii respect opinia pentru ca asa e mai bine. Asa am facut de la inceput”, a zis Teo.

“Eu si fiica mea trecem printr-o perioada nu foarte usoara, ne tinem batoase, dar o sa ne scuturam si o luam de la inceput, nu este sfarsitul lumii pentru nimeni. Constantin nu mai tine legatura cu noi. Daca mi-ar fi zis sa merg cu el in Franta m-as fi dus. Fiica mea mi-a spus ca o sa razbim impreuna. Daca ar fi sa o iau de la inceput, as face la fel. Le doresc tuturor sarbatori mai bune decat ale mele, nici nu cred ca e greu” a spus Teo Trandafir la Acasa tv.


Comenteaza acest articol

MOTIVUL DESPARTIRII dintre TEO si Constantin Iosef …fosta SOTIE a rugbystului (FOTO)!

by   2 min
1