Home > Slider > Motivul halucinant pentru care Tom Cruise refuză să-și vadă fiica biologică

Motivul halucinant pentru care Tom Cruise refuză să-și vadă fiica biologică

tom cruise

Tom Cruise nu și-a mai văzut fiica biologică de ani de zile. Starul American refuză s-o vadă pe Suri, fiica pe care o are cu actriţa Katie Holmes, pentru că nu aparţine cultului scientologic.

Actorul în vârstă de 56 de ani „nu şi-a văzut fiica de mai mulţi ani”, potrivit publicaţiei americane UsWeekly, care citează surse apropiate acestuia. Tom Cruise, care are o avere estimată la 550 de milioane de dolari, și-a abandonat unica fiică de sânge deși poate să o viziteze câte zece zile pe lună.

El și Katie Holmes, cea de-a treia lui soție, nu au mai păstrat relațiile după divorțul din 2006. Ce-i drept, Tom Cruise s-a simțit oarecum trădat când mama fiicei sale s-a cuplat cu cel mai bun prieten al său. Este vorba despre Jamie Foxx, cu care Katie Holmes intenționează să se căsătorească.

Tom Cruise nu şi-a mai văzut fiica de 12 ani de mai bine de cinci ani şi asta strict din cauza lui. Chipurile, puștoaica nu face parte din Biserica Scientologică, un cult religios al cărui adept este de zeci de ani.

Cruise a fost introdus în scientologie de prima sa soţie, actriţa Mimi Rogers, cu care a fost căsătorit între anii 1987-1989.

Articole asemanatoare
cardigan
Cum integrezi cardiganul într-o ținută de petrecere la terasă
Thandie Newton
O actriță celebră, despre ce a însemnat să lucreze cu Tom Cruise: A fost o adevărată rușine
misiune imposibilă
Filmările la Misiune Imposibilă 7, anulate din cauza epidemiei de coronavirus
Sutienul viral: irezistibililul „Bradigan” din cașmir purtat Katie Holmes

Comenteaza acest articol

Motivul halucinant pentru care Tom Cruise refuză să-și vadă fiica biologică

by Andreea Damian   1 min
0