Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Motivul incredibil pentru care actrița Gillian Anderson a renunțat la sutiene

Gillian Anderson este una dintre cele mai apreciate actrițe. S-a făcut remarcată în mai multe seriale de televiziune, printre care „X-Files”, „Sex Education” sau „The Crown”.

Actrița în vârstă de 52 de ani, le-a transmis fanilor săi într-o sesiune de Q&A, întrebări și răspunsuri, pe Instagram, faptul că a decis să nu mai poarte sutien. „Sunt atât de leneșă și nu mai port sutien. Îmi pare rău. Nu-mi pasă dacă sânii îmi ajung la buric, nu mai port sutien”, i-a răspuns ea unui fan curios să afle ce ținute purta actrița în casă în perioada de carantină.

Aceasta a mărturisit și care a fost principalul motiv pentru care a luat decizia să renunțe la acest articol vestimentar: „Sutienul este al naiba de incomod”, a mai spus ea.

Comentariul lui Gillian Anderson a fost lăudat și preluat de un număr mare de fani, iar multe dintre postări au devenit virale în mediul online.

„Dacă actrița de două ori premiată la Globul de Aur și câștigătoare a Emmy, Gillian Anderson, nu va mai purta sutiene, cine suntem noi să nu fim de acord”, a scris un fan. „Salut atitudinea lui Gillian Anderson față de sânii lăsați – evidențiază relația noastră de iubire și de ură cu un articol vestimentar cu un articol vestimentar care se presupune a fi bun pentru noi fără a fi neapărat bun cu noi”, a transmis scriitoare și activista Nicky Clark într-un articol apărut în publicația britanică The Independent.

ARTICOLE SIMILARE

Maldivele Siberiene sunt de fapt un lac toxic iar influencerii Instagram au fost avertizați

realitatea

Casa de 2,4 mil. $ a cântărețului Robin Thicke, făcută scrum în incendiul din California

Andreea Damian

De ce o urăște Camilla pe Kate. Cumplita rivalitate dintre cele două ducese

Andreea Damian

Astronautele Nasa sunt pregătite pentru prima ieșire a unei echipe exclusiv feminină

realitatea

Game of Thrones transformă locațiile de filmare din Irlanda de Nord în atracții turistice

realitatea

Brad Pitt vorbește despre primele sale zile ca figurant, ce a purtat la balul liceului și primul sărut

realitatea

Scrie un comentariu