Tabu
Image default
PEOPLESlider

Motivul incredibil pentru care actrița Gillian Anderson a renunțat la sutiene

Gillian Anderson este una dintre cele mai apreciate actrițe. S-a făcut remarcată în mai multe seriale de televiziune, printre care „X-Files”, „Sex Education” sau „The Crown”.

Actrița în vârstă de 52 de ani, le-a transmis fanilor săi într-o sesiune de Q&A, întrebări și răspunsuri, pe Instagram, faptul că a decis să nu mai poarte sutien. „Sunt atât de leneșă și nu mai port sutien. Îmi pare rău. Nu-mi pasă dacă sânii îmi ajung la buric, nu mai port sutien”, i-a răspuns ea unui fan curios să afle ce ținute purta actrița în casă în perioada de carantină.

Aceasta a mărturisit și care a fost principalul motiv pentru care a luat decizia să renunțe la acest articol vestimentar: „Sutienul este al naiba de incomod”, a mai spus ea.

Comentariul lui Gillian Anderson a fost lăudat și preluat de un număr mare de fani, iar multe dintre postări au devenit virale în mediul online.

„Dacă actrița de două ori premiată la Globul de Aur și câștigătoare a Emmy, Gillian Anderson, nu va mai purta sutiene, cine suntem noi să nu fim de acord”, a scris un fan. „Salut atitudinea lui Gillian Anderson față de sânii lăsați – evidențiază relația noastră de iubire și de ură cu un articol vestimentar cu un articol vestimentar care se presupune a fi bun pentru noi fără a fi neapărat bun cu noi”, a transmis scriitoare și activista Nicky Clark într-un articol apărut în publicația britanică The Independent.

ARTICOLE SIMILARE

Charlize Theron, confesiuni despre relaţia misterioasă pe care a avut-o cu Sean Penn

Andreea Damian

Femeile, scandalizate din cauza unei reclame: Gropițele sunt drăguțe pe fața ta, nu pe coapse

Andreea Damian

Fotomodelul fără picior, în finala Miss Italia. E genial cum a răspuns jignirilor

Andreea Damian

Viața fascinantă a lui Liu Wen, primul fotomodel asiatic în topul Forbes

Andreea Damian

BRAD PITT, lista iubitelor “oficiale”!

Cât de sexy e fiica lui Crin Antonescu! Face furori pe Instagram

Andreea Damian

Scrie un comentariu