Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Motivul pentru care Augustin Viziru refuză să dezvăluie identitatea iubitei sale

Augustin Viziru a devenit tată pentru prima oară în vara acestui an. Atunci, toată lumea s-a întrebat cine e femeia care i-a dăruit o fetiță.

În realitatea, actorul în vârstă de 40 de ani este foarte discret cu viața personală, iar până acum nu s-a afișat deloc cu mama fetiței sale.

De ce nu vrea Augustin Viziru să dezvăluie identitatea iubitei lui

Nu vreau să mă laud, dar eu zic că sunt un tătic-model până în acest moment. Nu este ușor să crești un copil, dar te face un om mai bun. Trebuie să înțelegi că, după ce treci de momentele mai grele, te vei schimba în bine. Cred că abia acum pot spune că sunt bărbat, în adevăratul sens al cuvântului”, a declarat Augustin Viziru pentru VIVA!.

Augustin Viziru are o fiică, pe care o cheamă Maria.

Acesta a mai dezvăluit din ce motiv nu dezvăluie identitatea partenerei lui de viață.

„Pentru că îmi țin viața personală departe de ochii celorlalți. Mereu am fost discret cu viața mea personală. Sunt lucruri pe care le trăiesc eu, în afara camerelor de filmat, și aș vrea să rămână așa. Ea nu-și dorește să fie persoană publică, nu îi place genul acesta de viață. Și tocmai din acest motiv suntem împreună! (zâmbește) Ne înțelegem atât de bine din cam toate punctele de vedere”, a mai spus actorul.

„Atâta timp cât formăm un cuplu, îți dai seama că sunt extrem de mulțumit și fericit de cum este ea acum! Să mă suporți pe mine nu este foarte ușor, sub nicio formă. Dar dacă reușești să mă înțelegi, dacă îți pot da luna de pe cer, ți-o aduc. Trebuie doar să mă înțelegi”, a completat el.

Augustin Viziru a avut o relație de 11 ani și 2 ani de căsnicie cu Oana Mareș, însă cei doi au decis să o ia pe drumuri separate. Oana și Augustin au divorțat în anul 2011, iar motivul ar fi fost că aceasta l-a înșelat. 
ARTICOLE SIMILARE

Norvegienii reciclează 97% din PET-uri. Dar schema lor ne poate ajuta să rezolvăm criza plasticului?

Andreea Damian

Dora Maar nu mai este „Femeia care plânge” a lui Picasso

Andreea Damian

Un film despre menstruație a câștigat Oscarul și facem un pas foarte important în destigmatizarea ei

Andreea Damian

3 obiceiuri importante pentru un inceput de primavara sanatos

realitatea

Sfatul specialiștilor în sănătate pentru 2020: evită dietele rapide și ceaiurile detoxifiante

Andreea Damian

Cele 8 tendințe de vară de care suntem deja obsedate

Andreea Damian

Scrie un comentariu