Tabu
Image default
PEOPLESlider

Motivul incredibil pentru care Daniela Gyorfi și George Tal nu se căsătoresc. Sunt împreună de 15 ani

Daniela Gyorfi și George Tal formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc, în ciuda faptului că nu au ajuns niciodată în fața altarului. Cei doi trăiesc de 15 ani o poveste frumoasă de dragoste și au împreună o fiică.

Daniela Gyorfi a dezvăluit motivul din cauza căruia nu vrea să se căsătorească cu George Tal. Vedeta a recunoscut, zilele acestea, într-o emisiune TV că mai are momente când se ceartă cu partenerul său de viață. Totuși, nu acesta ar fi faptul din cauza căruia nu au spus, încă, marele ”DA!”

„Noi ne certăm foarte mult de la muzică. Fiecare își dorește să facă ce este mai bun. Noi ne certăm pe același subiect, vrem același lucru, dar fiecare vede diferit. (…) La bani are de comentat, el este mai cheltuitor”, a declarat Daniela Györfi la un post de televiziune.

Artista a dat de înțeles că nu s-a căsătorit, încă, cu George Tal deoarece nu ar avea suficientă încredere în el, fiind o persoană cunoscută.

„Nu mă mărit. Problema este așa, noi nu suntem un cuplu perfect și asta cred că atârnă foarte mult la public. În momentul când vii și spui, vai, cine este soțul meu și soțul tău umblă cu toate femeile sau cine e soția mea și soția ta… Nu, suntem un cuplu care ne iubim, dar ne și certăm, câteodată ajungem la extremă unul cu altul și după aceea…”, a mai spus Daniela Györfi.

De asemenea, cântăreața a mai precizat că într-o căsnicie ”este normal” ca bărbații să mai arunce privirea la alte femei și că în timp lucrurile se pot așeza dacă ambii parteneri au răbdare.

„Într-o căsnicie se întâmplă de toate. În timp, se așază lucrurile. Dacă stai și cauți nod în papură… Bărbații este normal să fie mai cuceritori, să se mai uite după femei. Pentru mine sunt lucruri mult mai importante. Violența fizică, violența verbală nu le suport, peste astea nu aș putea să trec. Am avut momente delicate la început. George a venit în România, eu spunându-i clar că eu o iubesc foarte mult pe mama mea”, a adăugat Daniela Györfi.

ARTICOLE SIMILARE

Să ai un animal de companie, un „job” de acasă și să pictezi sunt căile spre fericire

Andreea Damian

Marius Manole a primit un rol în cel mai iubit serial

Tabu Tabu

“Stiati ca”-uri despre barbati si femei…

realitatea

Mihai Bobonete a devenit un pescar înrăit

Tabu Tabu

PERICULOS: schimbările climatice topesc Alpii francezi, spun alpiniștii

realitatea

Serena Williams încă se luptă cu depresia post-partum

Andreea Damian

Scrie un comentariu