Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

Motivul incredibil pentru care Roxana ex-Trident a pierdut custodia fetiţei sale

Roxana, ex-Trident, a pierdut pe mâna ei custodia fetiţei pe care o are cu omul de afaceri Marcel Sârbu. Judecătorii n-au văzut cu ochi buni faptul că fosta cântăreaţă îşi schimbă des domiciliul fără să anunţe acest lucru şi au decis că tatăl poate să aibă grijă mai bine de micuţa de 5 anişori.

Magistraţii care au luat această decizie susţin că deşi ambii părinţi au prezentat în sala de judecată garanţii morale şi financiare suficiente pentru creşterea şi educarea unui minor, motivul pentru care au încredinţat-o pe fetiţă lui Marcel Sârbu este acela că bărbatul are o locuinţă stabilă, în timp ce Roxana nu.

Conform Libertatea.ro, magistraţii critică atitudinea fostei cântăreţe, care iniţial a susţinut că are închiriat un apartament pentru a locui cu fiica sa, fără să depună la dosar contractul, iar ulterior a venit în faţa judecătorilor cu act de folosinţă a altui imobil, de la altă adresă.

Faptul că şi-a schimbat locuinţa fără să anunţe nu a fost pe placul instanţei, care a catalogat acest lucru drept o “atitudine inconsecventă” a fostei cântăreţe.

Roxana susţinea că nu i s-a acordat dreptul de a-şi vedea copila. Ei bine, tot judecătorii spun că, de fapt, ea nu a cerut niciodată asta. “(…) nu a înţeles să învestească instanţa şi cu un capăt de cerere privind stabilirea unui program de legături personale în favoarea sa”, spun magistraţii, ceea ce înseamnă că Roxana era convinsă că nu poate pierde niciodată acest proces.

ARTICOLE SIMILARE

Prima instalație de compostare umană din lume se deschide în 2021, la Seattle

Andreea Damian

#Trashtag, noua provocare virală care are grijă de mediul înconjurător

Andreea Damian

Secret Sister, păcăleala de pe Facebook de care trebuie să te ferești în prag de Sărbători

Andreea Damian

Horoscop: Ce cadou vrea să primească în funcţie de zodia lui!

Olivia Steer, disputa cu fanii, pe Facebook!

Fostul soţ al Dianei Dumitrescu va deveni TATĂ! Iubita lui este însărcinată

Scrie un comentariu