Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

Motivul incredibil pentru care Roxana ex-Trident a pierdut custodia fetiţei sale

Roxana, ex-Trident, a pierdut pe mâna ei custodia fetiţei pe care o are cu omul de afaceri Marcel Sârbu. Judecătorii n-au văzut cu ochi buni faptul că fosta cântăreaţă îşi schimbă des domiciliul fără să anunţe acest lucru şi au decis că tatăl poate să aibă grijă mai bine de micuţa de 5 anişori.

Magistraţii care au luat această decizie susţin că deşi ambii părinţi au prezentat în sala de judecată garanţii morale şi financiare suficiente pentru creşterea şi educarea unui minor, motivul pentru care au încredinţat-o pe fetiţă lui Marcel Sârbu este acela că bărbatul are o locuinţă stabilă, în timp ce Roxana nu.

Conform Libertatea.ro, magistraţii critică atitudinea fostei cântăreţe, care iniţial a susţinut că are închiriat un apartament pentru a locui cu fiica sa, fără să depună la dosar contractul, iar ulterior a venit în faţa judecătorilor cu act de folosinţă a altui imobil, de la altă adresă.

Faptul că şi-a schimbat locuinţa fără să anunţe nu a fost pe placul instanţei, care a catalogat acest lucru drept o “atitudine inconsecventă” a fostei cântăreţe.

Roxana susţinea că nu i s-a acordat dreptul de a-şi vedea copila. Ei bine, tot judecătorii spun că, de fapt, ea nu a cerut niciodată asta. “(…) nu a înţeles să învestească instanţa şi cu un capăt de cerere privind stabilirea unui program de legături personale în favoarea sa”, spun magistraţii, ceea ce înseamnă că Roxana era convinsă că nu poate pierde niciodată acest proces.

ARTICOLE SIMILARE

Inainte de nunta, ADELA POPESCU tine o dieta bazata pe salate!

Polițiștii britanici, pe urmele unui hoț care seamănă leit cu Ross din Friends

Andreea Damian

Menține-ți silueta cu lumina stinsă!

realitatea

Ce restricții ne așteaptă de Crăciun și Revelion

Andreea Damian

ALEXANDRA STAN – foto provocatoare!

Iata cum vom putea scapa definitiv de vergeturi

Scrie un comentariu