Home > Slider > Motivul neașteptat pentru care Pamela Anderson a rupt relația cu fotbalistul francez

Motivul neașteptat pentru care Pamela Anderson a rupt relația cu fotbalistul francez

pamela anderson

Se pare că Pamelei Anderson îi este frică de un nou angajament oficial. Vedeta canadiană s-a despărțit de fotbalistul francez Adil Rami la doar câteva zile după ce acesta o ceruse de nevastă.

Blonda în vârstă de 51 de ani și sportivul de 32 de ani erau împreună de un an de zile. Relația lor era atât de serioasă, încât Pamela s-a mutat în Franța cu Adil Rami. Potrivit TMZ, actrița și-a făcut bagajele și a părăsit cuibușorul de nebunii. Probabil Pamela Anderson s-a speriat după ce fundașul francez i-a adresat marea întrebare și a fugit mâncând pământul din vila de 2,9 milioane euro, pe care au cumpărat-o împreună în Marseille.

Surse citate de Page Six susțin că eroina din „Baywatch” l-a părăsit pe Adil de dragul gemenilor de doi ani – Zayn și Madi – pe care acesta îi are împreună cu fosta iubită. „Pamela simte că este motivul pentru care Adil nu-și petrece destul timp cu copiii săi”, a spus sursa. „Este vorba despre fericirea lui și a fiilor săi. Gemenii au nevoie de el mai mult decât Pamela de el. Ea știe că el îi va mulțumi într-i bună zi.

Pamela Anderson şi Adil Rami s-au cunoscut în mai anul trecut, cu ocazia Marelui Premiu de Formula 1 de la Monte Carlo, Atunci, Rami, și-a făcut curaj și i-a cerut divei numărul de telefon. Rami a fost în lotul campionilor mondiali francezi, dar nu a jucat nici un minut în Rusia.

 

Articole asemanatoare
pamela anderson
Pamela Anderson: Bărbații care se uită la filme porno sunt cei mai jalnici amanți
pamela anderson,
Tirada Pamelei Anderson la adresa lui Emmanuel Macron
Activismul politic al Pamelei Anderson – din 1990 până la Jachetele Galbene din Franța
pamela anderson
Motivul pentru care Pamela Anderson îl critică dur pe premierul Australiei

Comenteaza acest articol

Motivul neașteptat pentru care Pamela Anderson a rupt relația cu fotbalistul francez

by Andreea Damian   1 min
0