Tabu
PEOPLESlider

Motivul neașteptat pentru care Pamela Anderson a rupt relația cu fotbalistul francez

Se pare că Pamelei Anderson îi este frică de un nou angajament oficial. Vedeta canadiană s-a despărțit de fotbalistul francez Adil Rami la doar câteva zile după ce acesta o ceruse de nevastă.

Blonda în vârstă de 51 de ani și sportivul de 32 de ani erau împreună de un an de zile. Relația lor era atât de serioasă, încât Pamela s-a mutat în Franța cu Adil Rami. Potrivit TMZ, actrița și-a făcut bagajele și a părăsit cuibușorul de nebunii. Probabil Pamela Anderson s-a speriat după ce fundașul francez i-a adresat marea întrebare și a fugit mâncând pământul din vila de 2,9 milioane euro, pe care au cumpărat-o împreună în Marseille.

Surse citate de Page Six susțin că eroina din „Baywatch” l-a părăsit pe Adil de dragul gemenilor de doi ani – Zayn și Madi – pe care acesta îi are împreună cu fosta iubită. „Pamela simte că este motivul pentru care Adil nu-și petrece destul timp cu copiii săi”, a spus sursa. „Este vorba despre fericirea lui și a fiilor săi. Gemenii au nevoie de el mai mult decât Pamela de el. Ea știe că el îi va mulțumi într-i bună zi.

Pamela Anderson şi Adil Rami s-au cunoscut în mai anul trecut, cu ocazia Marelui Premiu de Formula 1 de la Monte Carlo, Atunci, Rami, și-a făcut curaj și i-a cerut divei numărul de telefon. Rami a fost în lotul campionilor mondiali francezi, dar nu a jucat nici un minut în Rusia.

 

ARTICOLE SIMILARE

Beyonce și Jay-Z, goi în pat. Imagini intime extrem de rare

Andreea Damian

Cum și-a cunoscut Gabriel Cotabiță actuala soție, mai tânără cu 30 de ani

Andreea Damian

Clădirile foarte înalte ne dau dureri de cap. Explicația cercetătorilor

Andreea Damian

Îngrijirea picioarelor | Greșelile pe care le facem atunci când aplicăm oja

Andreea Damian

De ce ar trebui să ai grijă de zona ochilor atunci când porți mască

Andreea Damian

„Sadfishing” – un nou trend pe rețelele de socializare care îi vulnerabilizează pe tineri

realitatea

Scrie un comentariu