Tabu
PEOPLESlider

Motivul pentru care Dan Negru nu mai vrea să prezinte Revelionul

În 2021, Revelionul cu Dan Negru s-a clasat pe locul secund în topul audiențelor TV din Europa, după BBC, fapt ilustrat de presa internațională.

Dan Negru, unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV, a fost lider de audiență în două țări, România și Republica Moldova (difuzat la postul Prime TV, din Chișinău), motiv pentru care a fost inclus în „Top Host European Broadcast”.

Deși s-a mutat de curând la Kanal D, după mai bine de 22 de ani de activitate la Antena1, oamenii se așteaptă ca prezentatorul să continue tradiția revelioanelor care l-au făcut faimos.

Se pare că până acum nu a fost făcut niciun anunț, iar surse neoficiale susțin că Dan Negru nu va prezenta niciun revelion anul acesta. Tot aceleași surse au explicat pentru Cancan.ro că, în ciuda faptului că prezentatorului i s-a oferit o sumă colosală (30.000 de euro) pentru a prezenta emisiunea de revelion, acesta a refuzat vehement.

„Omul s-a dus pe alt segment de emisiuni, de cultură generală, iar pentru un Revelion trebuie să invite și maneliști și mulți alții care nu se pupă cu ce face acum. Așa că a renunțat. Îi ajunge și lui, e de înțeles”, a dezvăluit un apropiat al realizatorului de emisiuni.

ARTICOLE SIMILARE

A fost desemnată cea mai periculoasă celebritate de pe Internet

Andreea Damian

Cele mai bune remedii pentru arsuri solare

Andreea Damian

Parfumul unisex cu aromă de carte pentru cei aflați în izolare

Andreea Damian

Care ar fi cauza apariţiei bolii lui Bruce Willis. Afazia i-a pus capăt carierei de actor

Andreea Damian

Cum arată Dana Rogoz însărcinată în şase luni! Nici nu zici că e gravidă

Tabu Tabu

Céline Dion, pe afişul unui film romantic în 2023

Andreea Damian

Scrie un comentariu