Home > Lifestyle > O vacanta cel putin ciudata!!! …MOTIVUL pentru care Esca a PĂRĂSIT pupitrul Ştirilor Pro TV

O vacanta cel putin ciudata!!! …MOTIVUL pentru care Esca a PĂRĂSIT pupitrul Ştirilor Pro TV

UPDATE: Desi s-a intors in tara inca de joi dimineata, Andreea Esca nu a prezentat nici ieri, nici azi Stirile Pro Tv de la ora 19.00!

În ultimele zile, principalul jurnal de ştiri al Pro TV de la ora 19.00 este prezentat de Oana Andoni.
În urma plecărilor masive de la postul din Pache Protoposcu, mulţi s-au întrebat dacă şi Andreea Esca a făcut acelaşi lucru. Asta mai  ales in contextul in care vedetele sunt silite de noua conducere PRO sa aleaga intre continuarea e numemisiunilor prezentate la PRO TV si conducerea unor publicatii apartinand lui Adrian Sarbu. Astfel, Oana Cuzino a renuntat la postul de director al revistei “Ce se-ntampla doctore?” (CSID) in favoarea emisiunii cu acelasi nume. Oare Esca va renunta si ea, in cele din urma, la conducerea revistei “The One”??? Unii s-au intrebat si daca disparitia ei de la stiri este o incercare de fortare a mainii lui Aleksandr Cesnavicius, noul boss de la la PRO… Cine isi ia vacanta subit in perioada asta???

esca 2

Vedeta a lămurit misterul “dispariţiei” sale. Ea este alături de familie într-o vacanţă într-una dintre cele mai exclusiviste staţiuni din lume. Este vorba de Saint-Tropez, scrie wowbiz.ro. Andreea Esca a fost suprinsă în câteva fotografii în care pare foarte fericită, dar şi lipsită de griji.

esca 3

Articole asemanatoare
Andrei Gheorghe
Andreea Esca a dezvăluit cum l-a descoperit pe Andrei Gheorghe
ANDREEA ESCA in doliu! A murit cineva care-i era foarte apropiata!
GAFĂ de STIL NEAŞTEPTATĂ. Pentru ce a fost TAXATĂ Andreea Esca de FANI
Plangere penala impotriva ANDREEI ESCA

Comenteaza acest articol

O vacanta cel putin ciudata!!! …MOTIVUL pentru care Esca a PĂRĂSIT pupitrul Ştirilor Pro TV

by   1 min
0