Tabu
Image default
PEOPLE

Motivul pentru care Irina Rimes a pozat dezbrăcată

Una dintre cele mai țări interprete din Republica Moldova, care s-a făcut remarcată în topurile muzicale de la noi dar și de peste hotare și-a terminat albumul nou, pentru care a realizat o ședință foto cu totul specială. Irina Rimes și-a surprins și de această dată fanii cu imaginile de pe album și probabil a sperat să șocheze.
Așteptarea a luat sfârșit! Irina Rimes le aduce fanilor primul său album trap, care s-a lansat pe Spotify, iar pe 1 iunie va fi lansat pe canalul de YouTube al artistei și pe toate magazinele digitale. Albumul conține 10 piese și colaborări inedite cu Amuly, Bruja și Nane. Bagă, Copilul pierdut, Mică și slabă, Perfectul Imperfect, Perna ta, Singuri, Somn ușor, Tic Tac, Treci la nu și Vin și pastile.

irina rimes pastila
irina rimes pastila

Albumul “Pastila” are o însemnătate aparte pentru Irina, reprezintă o nouă etapă în cariera sa și totodată o surpriză pentru toți cei care o urmăresc și-i ascultă muzica. “Nu mă întrebați nimic, doar ascultați. Eu fac muzică, nu știu să o comentez. Dacă vă întrebați de ce Pastila, pentru că așa am considerat potrivit. Pastila… punct. Fără simbolisme. Poate că în mintea mea albumul se asociază cu o pastilă… Există ceva bolnav în pastilă, dar există și vindecare. Dacă faci abuz, poți să mori, dar dacă o iei când trebuie și pentru ce trebuie, te vindecă”, a declarat Irina Rimes. Fotografiile speciale in care a pozat goală, grafica albumului a fost realizată de Dimi și David (@dimitricaceaune & @davidgal22), iar de partea de styling s-au ocupat Anda Crăpătureanu și Olivia Stoica. Pastila este o capsulă care conține 10 stări pline de profunzime și emoții, redate de Irina în versuri și condimentate de Amuly, Bruja și Nane.

ARTICOLE SIMILARE

Artistul din România care s-a sinucis pentru că părinții săi erau plecați peste hotare

Tabu Tabu

Dezvăluiri din culisele serialului Anatomia lui Grey. Ellen Pompeo, la un pas să renunțe

Andreea Damian

Mihaela Rădulescu s-a înconjurat de mult erotism în casa din Monaco

Tabu Tabu

Roman Polanski a dat în judecată Academia Americană de Film

Andreea Damian

Mircea Badea și Carmen Brumă, imaginea care a aprins internetul. Cum s-au pozat la piscină

Andreea Damian

Dana Rogoz merge la primul eveniment după izolare

Tabu Tabu

Scrie un comentariu