Tabu
Image default
PEOPLESlider

Motivul pentru care Iulia Albu nu și-a vopsit niciodată părul

Iulia Albu a dezvăluit recent că nu își vopsește părul. Criticul de modă a mărturisit că nu și-a schimbat niciodată culoarea părului și nici nu intenționează să facă un asemenea lucru.

Vedeta susține că nuanța părului este o “moștenire” de la părinții ei, la fel cum sunt și forma gurii sau culoarea ochilor.

„Nu m-am vopsit niciodată. Știu că pare greu de crezut, dar, cumva, am simțit că m-aș trăda eu pe mine. Culoarea părului meu este moștenire de la mama mea, așa cum culoarea părului fiicei mele este moștenirea ei de la mine. Culoarea ochilor, forma gurii, a nasului, expresiile faciale sunt cele care completează “portretul” nostru, bazat în primul rând pe cine suntem că oameni. Iubiți-vă. Și nu uitați cine sunteți. Niciodată!”, a dezvăluit Iulia Albu în mediul online.

Imediat internauții au ținut să o complimenteze pe Iulia și sa-i spună cât este de frumoasă. Fotografia însoțită de mesajul cu pricina a reușit să strângă o mulțime de aprecieri.

A suferit de alopecie

Iulia Albu s-a confruntat în trecut cu pierderea părului. Din cauza unor probleme de sănătate, vedeta a suferit din cauza căderii masive a podoabei capilare, drept pentru care a apelat la ajutorul experților în frumusețe.

„Eu mi-am pierdut aproape jumătate de păr din cauza unor probleme de sănătate pe care le-am avut și din cauza stresului și a unui proiect. Noi am mai avut discuția despre vitamine pentru păr și unghii, nu este suficient. Am încercat foarte multe vitamine, unele foarte bune, majoritatea sunt ok dacă ai o situație cum este cazul meu. Personal trebuie să renunț și la gluten, și la lactoză”, dezvăluia aceasta în urmă cu ceva timp.

ARTICOLE SIMILARE

Studiul care dă fiori! Cât rezistă, de fapt, coronavirusul pe suprafeţe și în aer

Andreea Damian

De ce se teme prințul Charles pentru bebelușul lui Meghan Markle

Andreea Damian

7 poziții de yoga super eficiente pentru a avea sâni frumoși

Andreea Damian

Nico și Cabron s-au reunit după 19 ani. Cum sună noua lor piesă – VIDEO

Andreea Damian

Parfumierul care iubește mirosul blănii pisicilor sale

Andreea Damian

Cele mai purtate forme de manichiură în 2020 – de la minimalism la geometria anilor ‘80

realitatea

Scrie un comentariu