Tabu
Image default
FASHION PEOPLE Slider

Motivul pentru care Kate Middleton poartă mereu o geantă plic

Kate Middleton nu se desparte aproape niciodată de gențile plic, pe care uneori le ține cu ambele mâini. Experții în etichetă regală susțin că gestul ei are un scop specific.

La fiecare apariție publică, Ducesa de Cambridge are grijă să  nu-i lipsească un clutch ori o poșetă. Un accesoriu aproape indispensabil pentru ea! Iar motivul pentru care aceasta alege doar acest tip de geantă nu este doar unul legat de stil.

Se pare că soția prințului William o imită de Regina Elisabeta a II-a. Myka Meier, fondatorul Beaumont Etiquette, spune că Ducesa alege să poarte un clutch când ia parte la evenimente la care strângerea de mâini nu ar fi una potrivită.

Alt expert în etichetă, William Hanson sugerează faptul că soția prințului William folosește geanta plic ca pe un scut. „Ducesa de Cambridge preferă să nu dea mâna cu anumite persoane, dar există și alte feluri de a evita acest lucru.”, spune Hanson.

Kate Middleton poate răsufla ușurată: protocolul spune persoanele ce fac parte din familia regală întind primele mâna când doresc să salute pe cineva, niciodată invers.

Și regina Elisabeta a II-a folosește aceeași metodă pentru a nu da mâna mereu cu oamenii pe care îi întâlnește.

 

ARTICOLE SIMILARE

Anamaria Petrișor merge pe urmele Mihaelei Runceanu

Tabu Tabu

Amber Heard a devenit mămică. Vezi prima poză cu fetița ei!

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 25 iunie!

realitatea

Meryl Streep, adevărata poveste din spatele mariajului ei

Andreea Damian

Prima imagine cu Leonardo DiCaprio și Brad Pitt în filmul lui Tarantino

Andreea Damian

Cel mai frumos mops, concurs inițiat de Valentino

realitatea

Scrie un comentariu