Tabu
Image default
FASHIONPEOPLESlider

Motivul pentru care Kate Middleton poartă mereu o geantă plic

Kate Middleton nu se desparte aproape niciodată de gențile plic, pe care uneori le ține cu ambele mâini. Experții în etichetă regală susțin că gestul ei are un scop specific.

La fiecare apariție publică, Ducesa de Cambridge are grijă să  nu-i lipsească un clutch ori o poșetă. Un accesoriu aproape indispensabil pentru ea! Iar motivul pentru care aceasta alege doar acest tip de geantă nu este doar unul legat de stil.

Se pare că soția prințului William o imită de Regina Elisabeta a II-a. Myka Meier, fondatorul Beaumont Etiquette, spune că Ducesa alege să poarte un clutch când ia parte la evenimente la care strângerea de mâini nu ar fi una potrivită.

Alt expert în etichetă, William Hanson sugerează faptul că soția prințului William folosește geanta plic ca pe un scut. „Ducesa de Cambridge preferă să nu dea mâna cu anumite persoane, dar există și alte feluri de a evita acest lucru.”, spune Hanson.

Kate Middleton poate răsufla ușurată: protocolul spune persoanele ce fac parte din familia regală întind primele mâna când doresc să salute pe cineva, niciodată invers.

Și regina Elisabeta a II-a folosește aceeași metodă pentru a nu da mâna mereu cu oamenii pe care îi întâlnește.

 

ARTICOLE SIMILARE

PETA, campanie de adopții cu tentă religioasă

realitatea

Plateste cu poezie cafeaua pe 21 martie!

realitatea

Cine este Denis Roabeş, noul antrenor de la Vocea României

Andreea Damian

Rochii inspirate de Andy Warhol

realitatea

Originea misterioasă a monolitului descoperit în deșertul Utah

Ciocîrlan

Cauti machiajul care sa iti evidentieze frumusetea?

realitatea

Scrie un comentariu