Home > Lifestyle > Motivul pentru care Melania Trump a lipsit 27 de zile din peisajul public

Motivul pentru care Melania Trump a lipsit 27 de zile din peisajul public

melania trump

Absența Melaniei Trump din spațiul public timp de aproape o lună, după intervenția chirurgicală, a ridicat multe semne de întrebare. Mulți au început să se îngrijoreze de starea sa de sănătate. Melania Trump a postat însă marți, pe Twitter, o imagine în care apare la un eveniment ținut la Casa Albă.

Din păcate, zvonurile privind starea de sănătate a Primei Doamne a Americii s-au adeverit. Însuși Donald Trump a sugerat că operația suferită de soția sa a fost destul de complicată, iar recuperarea post-operatorie a fost mai dificilă. Melania Trump nu mai fusese văzută în public de pe 10 mai, când a fost operată la rinichi (14 mai), pentru tratarea unei afecțiuni aparent benigne. Aceasta a fost spitalizată timp de cinci zile, dar absența ei din spațiul public a condus la noi zvonuri despre mariajul cu Donald Trump, afectat de scandalurile în care a fost implicat președintele SUA, după dezvăluirile făcute de actrița porno Stormy Daniels.

Înainte de a pleca la Summitul G7 organizat în Quebec, Canada, Trump a explicat presei că Melania Trump „a vrut să meargă (la summit)”, însă „medicii nu i-au permis să zboare o lună după intervenție”. Președintele a adăugat că soția sa a suferit „o operație complicată” care a durat în jur de patru ore. „Se descurcă excelent acum”, a completat el. Astfel că Prima Doamnă a fost nevoită să rămână la Casa Albă.

Săptămâna trecută, Melania Trump a postat pe contul său de Twitter un mesaj în urma zvonurilor apărute în legătură cu dispariția ei de aproape o lună. Zvonurile care au circulat online au speculat că soția președintelui s-a mutat înapoi în New York împreună cu fiul lor, Barron.

 

Articole asemanatoare
Michelle Obama
Michelle Obama, comentariu deplasat la adresa lui Trump. Bărbații divorțați o consideră „insensibilă”
Kim Kardashian
Donald Trump a inspirat-o pe Kim Kardashian să urmeze o nouă carieră
O postare video a președintelui SUA Donald Trump a fost eliminată din cauza drepturilor de autor
pablo escobar
Suma exorbitantă pe care o cere fratele lui Pablo Escobar să-l înlăture de la putere pe Trump

Comenteaza acest articol

Motivul pentru care Melania Trump a lipsit 27 de zile din peisajul public

by Andreea Damian   1 min
0