Home > Lifestyle > Motivul pentru care Melania Trump a lipsit 27 de zile din peisajul public

Motivul pentru care Melania Trump a lipsit 27 de zile din peisajul public

melania trump

Absența Melaniei Trump din spațiul public timp de aproape o lună, după intervenția chirurgicală, a ridicat multe semne de întrebare. Mulți au început să se îngrijoreze de starea sa de sănătate. Melania Trump a postat însă marți, pe Twitter, o imagine în care apare la un eveniment ținut la Casa Albă.

Din păcate, zvonurile privind starea de sănătate a Primei Doamne a Americii s-au adeverit. Însuși Donald Trump a sugerat că operația suferită de soția sa a fost destul de complicată, iar recuperarea post-operatorie a fost mai dificilă. Melania Trump nu mai fusese văzută în public de pe 10 mai, când a fost operată la rinichi (14 mai), pentru tratarea unei afecțiuni aparent benigne. Aceasta a fost spitalizată timp de cinci zile, dar absența ei din spațiul public a condus la noi zvonuri despre mariajul cu Donald Trump, afectat de scandalurile în care a fost implicat președintele SUA, după dezvăluirile făcute de actrița porno Stormy Daniels.

Înainte de a pleca la Summitul G7 organizat în Quebec, Canada, Trump a explicat presei că Melania Trump „a vrut să meargă (la summit)”, însă „medicii nu i-au permis să zboare o lună după intervenție”. Președintele a adăugat că soția sa a suferit „o operație complicată” care a durat în jur de patru ore. „Se descurcă excelent acum”, a completat el. Astfel că Prima Doamnă a fost nevoită să rămână la Casa Albă.

Săptămâna trecută, Melania Trump a postat pe contul său de Twitter un mesaj în urma zvonurilor apărute în legătură cu dispariția ei de aproape o lună. Zvonurile care au circulat online au speculat că soția președintelui s-a mutat înapoi în New York împreună cu fiul lor, Barron.

 

Articole asemanatoare
meghan markle
Surpriză de proporţii. Meghan Markle va da viaţă celui de al doilea copil
Eve Torres
Diva Americii îl trage pe Trump într-un nou scandal de imagine. „N-am uitat, domnule președinte”
Trump
Zidul „puternic” al lui Trump de la granița SUA cu Mexic a fost distrus de vânt
Donald Trump
Donald Trump îi condamnă pe „profeții sfârșitului lumii”: „Cer întotdeauna același lucru”

Comenteaza acest articol

Motivul pentru care Melania Trump a lipsit 27 de zile din peisajul public

by Andreea Damian   1 min
0