Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Motivul pentru care Mila Kunis nu vrea să mai joace alături de Ashton Kutcher

„Nu putem să mai filmăm nimic împreună”, a declarat Mila Kunis în cel mai recent interviu acordat în timpul unei emisiuni de televiziune, iar motivul ei este surprinzător.

Deci ar trebui să nu ne așteptăm să-i vedem împreună pe marele ecran pe Mila Kunis și Ashton Kutcher, potrivit Today.com. Și asta după ce actrița de 34 de ani a explicat că ar fi ciudat să lucreze alături de soțul ei, deși s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialului „That ’70s Show” (1998-2006). De altfel, același Ashton Kutcher era primul bărbat care o săruta pe timida Mila Kunis, pe atunci o doar puștoaică.

Vedeta a adăugat că o posibilă colaborare cu tatăl copiilor nu se va mai întâmpla niciodată. „Nu pot să mă uit la el și să-i spun << Hei, ce faci?>>. Nu, ar fi prea ciudat.”, a spus Kunis. Deși se cunosc de peste 20 de ani și formează un cuplu de mai bine de 10 ani, Mila Kunis a dezvăluit pentru gazda emisiunii că ea și Kutcher încă se simt proaspăt căsătoriți. „Îmi place de soțul meu.. Îl iubesc, dar de asemenea, îmi place de el. Mă simt alături de el de parcă abia ne-am fi căsătorit, deși suntem căsătoriți de 3 ani. Mă enervează zilnic. Dar tot îl plac, deci… să ne auzim peste 10 ani”, a mai spus actrița.

Mila Kunis a povestit pe scurt și despre dezastruoasa ei călătorie de luna de miere în care a pornit cu Ashton Kutcher la scurt timp după ce s-au căsătorit în secret, în 2015. „Dacă ați văzut vreodată filmele National Lampoon, luna noastră de miere a fost un National Lampoon real. Nu exagerez deloc. Am plecat de asemenea cu socrii mei”. Întreaga aventură a pornit de la faptul că i-a dăruit soțului ei un gift card pentru o companie de închiriat rulote crezând că acesta nu va fi interesat. Aparent, Ashton Kutcher a fost încântat de idee, așa că cei doi s-au suit în rulotă împreună cu fiica lor de 10 luni, Wyatt, și cu părinții actorului și au plecat într-o călătorie de-a lungul Californiei. La doar opt ore de mers, aerul condiționat a cedat – în mijlocul deșertului, la peste 40 de grade Celsius – iar apoi pe drum spre a îl repara, întreaga familie a fost nevoită să meargă pe jos 5 kilometri după ce sistemul de navigație i-a ghidat într-o zonă nesigură.

Povestea nu s-a oprit aici, însă: „Minunata mea soacră a ales parcul de rulote unde urma să stăm, nu cu ajutorul internetului, ci al cărților”, a povestit Kunis. „Ce poate să meargă prost? Vă spun eu: să nu ajungi în Napa, așa cum ai plănuit, ci la o oră de Napa, unde se află două închisori”, a mai adăugat actrița. „Soțul meu s-a uitat la mine și a spus că renunță.”

 

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle își găsește inspirația pe YouTube, când vine vorba de machiaj

Andreea Damian

Săracii copii bogați ai planetei. Au strâns averi colosale

Andreea Damian

Incendiile forestiere indoneziene pun în pericol 10 milioane de copii, avertizează UNICEF

Andreea Damian

Nuante de farduri potrivite ochilor albastri

realitatea

Numărul nașterilor prin cezariană a ajuns la o cifră îngrijorătoare la nivel mondial

Andreea Damian

Hilaria Baldwin a pierdut din nou sarcina

Andreea Damian

Scrie un comentariu