Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Motivul pentru care Oana Roman poartă peruci în ultima vreme

Oana Roman a devenit dependentă de peruci. Vedeta în vârstă de 45 de ani a dezvăluit recent în mediul online de ce poartă din ce în ce mai des acestea accesorii.

Aceasta a mărturisit că are o problemă cu podoaba capilară și până aceasta își revine, a decis să recurgă la un artificiu.

„Am părul foarte deteriorat și, până își va reveni, cea mai potrivită soluție sunt perucile. Acum fac un tratament împotriva căderii părului și pentru a recondiționa, dacă se poate spune așa, părul pe care îl am. Și varianta de a purta peruci este cea mai la îndemână pentru mine. Și ca să îmi schimb look-ul foarte des și ca să aștept până ce se va regenera părul meu”, a dezvăluit Oana Roman.

Tot recent, Oana a mărturisit că va suferi o operație estetică în toamna anului acesta. „Eu complexată n-am fost niciodată. Am o singură problemă pe care vreau să o rezolv, iar, pentru asta, o să fac în toamnă o abdominoplastie. În rest, eu complexe n-am avut”, a spus Oana pe Instagram.

Cât scoate din buzunar pentru peruci

Se pare că Oana apelează la o anumită firmă de unde cumpără, iar produsele nu ar fi deloc scumpe. 550 de lei costă un exemplar, scrie Cancan.

Raportul calitate-preț pare a fi ok, după descrierea perucii. ”Datorită fibrei pre-coafate din care este confecționată, veți avea un look impecabil întreaga zi. Fibra specială se poate coafa la maximum 180° C. Partea din față a perucii este din dantelă, firele de păr sunt cusute manual și imită plantația naturală a părului, iar spatele și lateralele sunt realizate din trese deschise pentru o foarte bună circulație a aerului, permițând scalpului să respire.”

ARTICOLE SIMILARE

Cum va supraviețui cea mai veche meserie din lume în epoca distanțării sociale

Andreea Damian

Puloverele de Crăciun sunt foarte drăguțe, dar fac mult rău mediului înconjurător

Andreea Damian

Fenomenul tratamentului “prepuțului” – păi uite ceva la care nu te așteptai în cosmetică

realitatea

Cum afectează aerul condiționat de la birou performanțele femeii

Andreea Damian

Cum a fost sărbătorit Cristi Chivu la 40 de ani

Tabu Tabu

Recenzia Loudest Voice – portretul tăticului FOX și al trumpismului internațional

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu