Home > Slider > Motivul pentru care Pamela Anderson îl critică dur pe premierul Australiei

Motivul pentru care Pamela Anderson îl critică dur pe premierul Australiei

pamela anderson

Pamela Anderson l-a criticat pe premierul Australiei după ce a făcut niște comentarii urâte în privința ei, după ce aceasta i-a cerut să-l ajute pe bunul ei prieten Julian Assange, fondatorul Wikileaks.

Julian Assange

Actrița în vârstă de 51 de ani i-a cerut lui Scott Morrison să-l aducă pe Assange în Australia. În prezent, Julian Assange se află în incinta Ambasadei Ecuadorului din Londra. Dar situația lui s-a îngreunat în ultimele luni. Assange a fost oprit să comunice cu restul lumii în ultimele şapte luni, iar cetățenia ecuadoriană este în curs de a fi retrasă. Starea de sănătate s-a agravat şi nu i se acordă îngrijiri medicale.

De aceea, Pamela Anderson a făcut apel la premierul australian. Dar Morrison i-a respins cererea, refuzând să intervină în favoarea lui Julian Assange, care la origini este cetăţean australian.

Julian Assange a cerut azil politic în Ambasada Ecuadorului din Londra, în 2012, pentru a evita extrădarea în Suedia cu privire la niște acuzații de agresiune sexuală. Procurorii suedezi au renunţat la anchetă, însă Assange se teme că va fi extrădat în Statele Unite dacă părăseşte clădirea şi că ar exista un mandat pentru arestarea sa.

„Dăți-i lui Julian pașaportul înapoi și luați-l acasă în Australia și fii mândru de el, și oferiți-i o paradă când se întoarce acasă”, a spus actrița canadiană într-o emisiune. Dar Morrison, care a urmărit programul și cererea Pamelei Anderson, și a declarat că are „mulți colegi care i-au cerut să fie trimisul lui special pentru a rezolva problema cu Pamela”, potrivit BBC.

Deranjată de comentariul premierului australian, Pamela Anderson a declarat, duminică: „Ai trivializat și ai râs de suferința unui australian și a familiei sale (…) Apoi ați spus  niște comentarii inutile despre o femeie care și-a exprimat părerea politică”.

Pamela Anderson are o relație foarte apropiată cu Julian Assange și nu de puține ori presa scria că cei doi formează un cuplu. Actrița a mers de mai multe ori la ambasada Ecuadorului din Londra, pentru a petrece mai mult timp în compania acestuia.

Articole asemanatoare
Donald Trump
Legătura neștiută dintre Donald Trump și Pamela Anderson
pamela anderson
Pamela Anderson: Bărbații care se uită la filme porno sunt cei mai jalnici amanți
pamela anderson,
Tirada Pamelei Anderson la adresa lui Emmanuel Macron
Activismul politic al Pamelei Anderson – din 1990 până la Jachetele Galbene din Franța

Comenteaza acest articol

Motivul pentru care Pamela Anderson îl critică dur pe premierul Australiei

by Andreea Damian   1 min
0