Tabu
PEOPLESlider

Motivul real care a determinat-o pe Kate Middleton să apară din nou public după 6 luni de absență

Kate Middleton a apărut pentru prima oară la un eveniment public după șase luni de absență.

​Deși nimeni nu mai spera că soția prințului William să mai apară public curând, Kate a făcut o surpriză uriașă tuturor și a participat pe 15 iunie la Trooping the Colour, una dintre cele mai mari sărbători organizate în cinstea regelui Charles.

Despre participarea ei s-a aflat abia în dimineața paradei, acest anunț producând multă bucurie și entuziasm în special în rândul britanicilor, care abia așteptau să o revadă pe prințesă.

Kate Middleton a apărut la marele eveniment de pe 15 iunie alături de cei trei copii ai săi, George, Charlotte și Louis. A fost foarte zâmbitoare pe tot parcursul paradei și s-a plimba cu trăsura alături de cei trei copii, iar apoi a salutat multimea de la balconul Palatului Buckingham.

Potrivit Daily Mail, Kate a ales să revină la acest eveniment public după șase luni de abesență pentru a fi alături de cei trei copii, dar și pentru regele Charles, care și el a fost diagnosticat cu cancer.

Jurnalista Rebecca English a explicat că prezența Prințesei de Wales a fost esențială pentru ca micuții să participe deplin la eveniment:

„Pentru ca cei mici să fie acolo și să joace un rol deplin, să se plimbe în trăsura trasă de cai, să urmărească trupele defilând și să apară la balconul Palatului Buckingham, Kate Middleton a trebuit să fie acolo pentru a ține copiii sub control, deoarece tata, Prințul William, a apărut călare.”

De asemenea, Kate și-a dorit foarte mult să îi fie alături regelui Charles, în această zi atât de importantă pentru el. Relația lor a devenit din ce în ce mai apropiată în ultimii ani, iar de când au fost diagnosticați cu cancer, cei doi au o legătură și mai strânsă.

 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

CHA CHA LITIX! Episodul 70. Bancomatele sar în aer mai rău ca petardele de Revelion

Andreea Damian

Fotografie Sorin Onisor – Toscana

realitatea

Oana Zăvoranu s-a despărțit de soțul ei! Alex Ashraf e deja implicat într-o altă relație

Andreea Damian

Ce surprize a avut Andreea Mantea de ziua ei

Tabu Tabu

Săptămâna Modei din Copenhaga | 3 tendințe scandinave pentru 2021

Andreea Damian

Raport ONU: 280 mil. de persoane vor fi strămutate din cauza creşterii nivelului mării și a furtunilor

Andreea Damian

Scrie un comentariu