Home > Lifestyle > Motivul real pentru care Crina Abrudan s-a despartit de iubit!

Motivul real pentru care Crina Abrudan s-a despartit de iubit!

Crina Abrudan şi iubitul ei, fotbalistul Gabi Popescu, s-au despărţit. Cu toate acestea, vestea nu a fost o noutate pentru prieteni. Potrivit surselor Click!, cei doi nu mai formau un cuplu de săptămâni bune şi s-au separat pentru că el nu a fost un bărbat fidel.

Crina Abrudan (35 de ani) şi Gabi Popescu (40 de ani) erau de cinci ani împreună şi aveau o relaţie frumoasă. Ba chiar îşi făceau planuri de nuntă. Totul era pus la punct pentru la anul şi îşi aleseseră chiar şi naşii de cununie, pe Luminiţa şi Cosmin Olăroiu.

Însă iată că totul s-a năruit şi Crina a părăsit apartamentul fostului iubit în urmă cu o lună, după ce şi-a luat bagajele. „Este tristă şi am aflat şi noi motivul în urmă cu puţin timp. Nu se aştepta nimeni la acest lucru”, a mărturisit o sursă din interiorul postului tv Antena 1.

Se zvoneşte că motivul despărţirii ar fi o altă femeie, pe care fostul fotbalist ar fi cunoscut-o în urmă cu ceva timp. “De aceea Crina este foarte tristă şi nu vrea să vorbească despre despărţire”, au mai spus aceleaşi surse din apropierea ştiristei de la postul tv Antena 1.

Articole asemanatoare
Si-a revenit după despărţire! Crina Abrudan, intr-o ipostaza inedita
Crina Abrudan şi iubitul ei şi-au spus ADIO chiar inainte de nunta!

Comenteaza acest articol

Motivul real pentru care Crina Abrudan s-a despartit de iubit!

by   1 min
0