Home > Fără categorie > MOTIVUL real pentru divortul Roxanei Ionescu

MOTIVUL real pentru divortul Roxanei Ionescu

Noua ani a durat relatia dintre Roxana Ionescu si Laurentiu. In cele din urma, ceva din partea lui a rupt relatia si a distrus casnicia de 6 ani.

“Lucrurile incepusera sa se raceasca de vreun 1 an si jumatate. Clar de cand am fost la Dansez pentru tine s-a produs o ruptura. Nu-i mai acordam importanta. El normal, nu puteam sa-i spun sa stea acasa. La un moment dat mi-am dat seama ca vreau mai mult in cariera. Eu am crezut ca el ma va sustine. Ma indemna sa fac ce-mi place. Toate cumulate cu libertatea pe care a avut-o cu schimbarea mea, au degradat lucrurile”, a dezvaluit Roxana la CANCAN TV.

Si mai mult, Mama-natura a fost singura care a rarit, imediat dupa nunta, prietenia cu nasii lor de cununie. Laurentiu s-a vazut in continuare cu ei, dar mai ales cu sora nasei, care ulterior i-a devenit amanta. “Cred ca am fost prea naiva. Am crezut in ei. Mie imi pare rau ca nu a fost sincer. Discutiile noastre despre divort au inceput de anul trecut. Mi-am dat seama ca nu-mi mai este locul acolo”, si-a revizuit Roxana trecutul.
“Nu as putea sa fac ce a facut ea cu sotul altei femei. Nu as suna-o niciodata sa-i reprosez ceva. Ma simt linistita ca nu am gresit cu nimic, iar vina s-a dus in alta parte. Eu o sa merg in Rai. Cu ea nu am fost prietene apropiate.”


Loading...

Comenteaza acest articol

MOTIVUL real pentru divortul Roxanei Ionescu

by   1 min
0