Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Motivul surprinzător pentru care Katy Perry a plătit 50.000 $ pentru o întâlnire cu Orlando Bloom

Katy Perry nu s-a mai uitat la bani și a supralicitat pentru iubitul ei. Cântăreața a plătit 50.000 de dolari pentru o întâlnire de 45 de minute cu Orlando Bloom, doar pentru că nu a vrut ca altă femeie să se vadă cu el.

Ei bine, totul s-a întâmplat la un eveniment caritabil. Katy a participat și ea, doar pentru că era pusă în joc o întâlnire cu Orlando Bloom, iubitul ei. Când o femeie din sală era  dispusă să scoată din buzunar 20.000 de dolari să meargă la întâlnire cu simpaticul Orlando, Katy a supralicitat. 50.000 $ o dată, 50.000 $ de două, adjudecat!

Momentul i-a amuzat pe cei prezenți la evenimentul găzduit de casa de licitații Christie’s și desfășurat la ferma King Gilette din Calabasas, California, duminică, 2 decembrie. „Scuze Laura, dar este al meu pentru 50.000 de dolari”, i-a spus Katy Perry ghinionistei care a ratat la muștată întâlnirea cu Orlando Bloom. Dar apoi, Katy, dorind să pară a glumă, a făcut-o pe iubita geloasă. „Asta mai înseamnă că atunci când te afli pe motocicletă cu el, îl ții într-un mod care nu prea mă încântă”, a spus ea, adăugând că norocoasa, adică ea, ar trebui să poată atinge pectoralii și abdomenul lui Orlando.

Fanii artistei au reacționat imediat pe Twitter: Dacă ești atât de nesigură, nu licita pentru o întâlnire cu iubitul tău”, a scris un utilizator. „Ceea ce a făcut Katy Perry nu a fost grozav și manifestă nesiguranță în ceea ce privește relația cu Orlando Bloom”, a spus altcineva.

Banii pe care i-a oferit Katy Perry au ajuns la victimele incendiilor recente din California. Dar „de ce pur și simplu nu ai donat 50.000 de dolari victimelor și s-o lași pe Laura să meargă la întâlnirea de 20.000 de dolari, donând astfel 70.000 de dolari?”, i-a reproșat cineva.

ARTICOLE SIMILARE

Serialul Gossip Girl va avea o continuare

Andreea Damian

Elena Băsescu e pricepută în bucătărie! Ce rețete a oferit fanilor

Tabu Tabu

Mare sărbătoare în familia lui Adrian Mutu

Tabu Tabu

Ce mesaj a primit de la partener Oana Zăvoranu la aniversare

Tabu Tabu

Regulă de aur privind alergatul în timpul pandemiei de coronavirus

Andreea Damian

Ultimele luni din viaţa lui Marilyn Monroe vor fi ecranizate de BBC

Andreea Damian

Scrie un comentariu