Tabu
Image default
LIFESTYLE

Împotriva alergiilor

Primăvara îmi dau seama când înfloresc plopii la prima adiere de vânt. Nasul mi se înroșește și încep să mă scarpin. Soțul meu strănută dimineața interminabil, semn că prin bucătărie este un agent alergen care își face de cap. E drept, avem cățel și pisică, dar așa cum am aflat de la specialiști, părul de animale nu este alergen, ci o proteină ce se află în saliva sau pe pielea animalului.

Fetița mea, dimineața în curte, strănută la fel ca tati, preț de câteva minute și atunci când o înțeapă un țânțar se umflă foarte tare. Medicul pediatru mi-a recomandat Claritine și la primul semn de alergie, înghite niște „sopilițel“, adică siropel și gata. Din păcate, cu toții avem diverse reacții alergice și este bine de știut că există cineva care are grijă de tine.

Claritine 24 de ore înlătură simptomele alergiei și nu are efect sedativ. Specialiștii recomandă folosirea ghidului sezonier cu sfaturi pentru alergii, care ajută la controlarea simptomelor, indiferent dacă e soare sau zăpadă, cald sau frig, te afli în casă sau în mijlocul naturii.

ARTICOLE SIMILARE

12,5% dintre femei fac cancer la sân din cauza modului nesănătos de viață

realitatea

SIMONA BALANESCU – meniul de la nunta de duminica

Cum arata Ozana Barabancea la 18 ani (FOTO)

Experimentul inteligent al orașului Barcelona – fără mașini în locuri publice!

realitatea

Dana Rogoz a aratat fanilor ce are in dressing! Vezi ce colectie de pantofi are (VIDEO)

GAINUSA – acuze la adresa lui HUIDU / De ce s-a rupt echipa Cronicii Carcotasilor

Scrie un comentariu