Home > Lifestyle > Împotriva alergiilor

Împotriva alergiilor

Primăvara îmi dau seama când înfloresc plopii la prima adiere de vânt. Nasul mi se înroșește și încep să mă scarpin. Soțul meu strănută dimineața interminabil, semn că prin bucătărie este un agent alergen care își face de cap. E drept, avem cățel și pisică, dar așa cum am aflat de la specialiști, părul de animale nu este alergen, ci o proteină ce se află în saliva sau pe pielea animalului.

Fetița mea, dimineața în curte, strănută la fel ca tati, preț de câteva minute și atunci când o înțeapă un țânțar se umflă foarte tare. Medicul pediatru mi-a recomandat Claritine și la primul semn de alergie, înghite niște „sopilițel“, adică siropel și gata. Din păcate, cu toții avem diverse reacții alergice și este bine de știut că există cineva care are grijă de tine.

Claritine 24 de ore înlătură simptomele alergiei și nu are efect sedativ. Specialiștii recomandă folosirea ghidului sezonier cu sfaturi pentru alergii, care ajută la controlarea simptomelor, indiferent dacă e soare sau zăpadă, cald sau frig, te afli în casă sau în mijlocul naturii.


Comenteaza acest articol

Împotriva alergiilor

by realitatea   1 min
0