Tabu
Image default
lifestyle

Puiu’ reloaded! MUNGIU mic-mic-mic si speriat la Cannes, sub aripa lui Nicole Kidman! FOTO haioasa!

Cristian Mungiu face parte, la aceasta editie, din juriul Festivalului de Film de la Cannes, fapt absolut remarcabil in sine. Nu poti, insa, sa nu-i remarci stinghereala, provenita din modestia funciara a acestui om talentat. . Iata poza oficiala, pe covorul rosu, alaturi de Steven Spielberg si, coplesit, sub aripa elegant-ocrotitoare a lui Nicole Kidman. Mic, speriat, rebegit, terifiat de picaturile amenintatoare de ploaie – adorabil, in fond, fapt constatat si de closca grijulie. Pare o scena desprinsa din “Puiul” de Bratescu-Voinesti, nu? Voua ce va evoca aceasta imagine?

 

ARTICOLE SIMILARE

Tabu la ProTv

realitatea

De ce nu mai poate sa MANANCE cea mai slaba femeie din lume!

Top 10 costume de Halloween purtate de vedete

realitatea

The Count & Sinden featuring Mystery Jets – After Dark

realitatea

SMILEY o strange in brate pe ANDRA lui Maruta! FOTO care iti da idei

10 motive pentru care interviul e ca sexul

realitatea

3 comentarii

manikatide 19 May 2013 at 8:01

De-ar face Romania mai multi pui ca acesta…Ce-mi evoca fotografia: “Ploaia, ca ploaia, ca si la noi ploua mocaneste, dar vine o raceala din dreapta…”

Răspunde
tot manikatide 19 May 2013 at 8:15

Hai sa zicem ca laptele are voie sa faca comentarii sprintare despre caimacul sau, atunci comparatia cu “Puiu'” este pe alaturi si ambigua, pentru ca nu e singurul pui roman de la Cannes. Daca e sa glumim de ce n-am remarca, e “mic pe dinafara, mare pe dinauntru”.

Răspunde
1-0 2 March 2020 at 10:32

“Ce caut io aici?! Astia, de cand ne-au luat Dacia si ne-au bagat Carrefour-ul si Auchan-ul pe gat, n-au mai sarit cu nici un premiu. Si oricum, la Oscar s-a vazut ce bun sunt, de fapt … . Bine ca nu mi-au pus umbrela cu Renault deasupra, sa fie totul clar. Acuma, ce-or mai fi vrand?! Si tanti asta de langa mine, cine o fi? Fata lui nenea ala caruntul si cu barba? Si pe chinezul asta, ce l-au pus langa minee? Daca are coronavirus?!”

Răspunde

Scrie un comentariu