Tabu
Image default
lifestyle

Puiu’ reloaded! MUNGIU mic-mic-mic si speriat la Cannes, sub aripa lui Nicole Kidman! FOTO haioasa!

Cristian Mungiu face parte, la aceasta editie, din juriul Festivalului de Film de la Cannes, fapt absolut remarcabil in sine. Nu poti, insa, sa nu-i remarci stinghereala, provenita din modestia funciara a acestui om talentat. . Iata poza oficiala, pe covorul rosu, alaturi de Steven Spielberg si, coplesit, sub aripa elegant-ocrotitoare a lui Nicole Kidman. Mic, speriat, rebegit, terifiat de picaturile amenintatoare de ploaie – adorabil, in fond, fapt constatat si de closca grijulie. Pare o scena desprinsa din “Puiul” de Bratescu-Voinesti, nu? Voua ce va evoca aceasta imagine?

 

ARTICOLE SIMILARE

Fiica lui Whitney Houston, acuzata de incest

Ghici cine…

realitatea

Lindsay Lohan, incredibil de slabă

realitatea

TAYLOR SWIFT isi filmeaza PISICUTA / VIDEO

FOTOGRAFIA cu care un manechin Victoria’s Secret şi-a ORIPILAT FANII

Beyonce a fost la un pas de moarte în urmă cu două zile

realitatea

3 comentarii

manikatide 19 May 2013 at 8:01

De-ar face Romania mai multi pui ca acesta…Ce-mi evoca fotografia: “Ploaia, ca ploaia, ca si la noi ploua mocaneste, dar vine o raceala din dreapta…”

Răspunde
tot manikatide 19 May 2013 at 8:15

Hai sa zicem ca laptele are voie sa faca comentarii sprintare despre caimacul sau, atunci comparatia cu “Puiu'” este pe alaturi si ambigua, pentru ca nu e singurul pui roman de la Cannes. Daca e sa glumim de ce n-am remarca, e “mic pe dinafara, mare pe dinauntru”.

Răspunde
1-0 2 March 2020 at 10:32

“Ce caut io aici?! Astia, de cand ne-au luat Dacia si ne-au bagat Carrefour-ul si Auchan-ul pe gat, n-au mai sarit cu nici un premiu. Si oricum, la Oscar s-a vazut ce bun sunt, de fapt … . Bine ca nu mi-au pus umbrela cu Renault deasupra, sa fie totul clar. Acuma, ce-or mai fi vrand?! Si tanti asta de langa mine, cine o fi? Fata lui nenea ala caruntul si cu barba? Si pe chinezul asta, ce l-au pus langa minee? Daca are coronavirus?!”

Răspunde

Scrie un comentariu