Home > Agenda > A murit Eunice Gayson, prima fată Bond

A murit Eunice Gayson, prima fată Bond

Eunice Gayson, prima fată Bond din istoria franșizei, a încetat din viaţă la vârsta de 90 de ani. Actriţa a interpretat-o pe Sylvia Trench în primul film al seriei James Bond, Dr. No, din 1962.

„Suntem trişti să aflăm că Eunice Gayson, prima noastră fată James Bond, care a interpretat-o pe Sylvia Trench în “Dr. No” şi “Din Rusia, cu dragoste” a murit. Transmitem cele mai sincere gânduri familiei”, declară Michael Wilson şi Barbara Broccoli pe contul oficial al acesteia.

Iniţial aleasă pentru rolul Miss Moneypenny, Eunice Gayson a obţinut în final rolul prietenei lui James Bond, Sylvia Trench. Ea este prima care îl seduce pe James Bond în “Dr. No”, chiar dacă istoria a reţinut-o pe Ursula Andress, şi ea prezentă în film.

Eunice Gayson este cea care l-a ajutat pe Sean Connery să își calmeze emoțiile din timpul filmărilor pentru ca el să poată rosti faimoasa replică a spionului Majestății sale „Bond, James Bond”. În 2012, aceasta a susținut că filmarea scene nu a fost deloc ușoară.

Deși Gayson a apărut în două filme ale seriei James Bond, vocea ei nu s-a auzit deloc. Ca și în cazul multor fete Bond, vocea sa a fost dublată de artistul vocal Nikki van der Zyl.

Eunice Gayson s-a născut în Surrey, Marea Britanie, în 1928. Actrița a mai apărut şi în „The Revenge of Frankenstein” (1958).

Articole asemanatoare
james bond
Următorul James Bond va fi de culoare
Dua Lipa va cânta în noul film din seria James Bond
Pierce Brosnan
Pierce Brosnan l-a numit pe următorul James Bond
fete bond
Cum arată acum primele fete Bond. Pe unele timpul nu le-a iertat – ep. 3

Loading...

Comenteaza acest articol

A murit Eunice Gayson, prima fată Bond

by Andreea Damian   1 min
0