Tabu
Image default
CULTURE Slider

A murit Eunice Gayson, prima fată Bond

Eunice Gayson, prima fată Bond din istoria franșizei, a încetat din viaţă la vârsta de 90 de ani. Actriţa a interpretat-o pe Sylvia Trench în primul film al seriei James Bond, Dr. No, din 1962.

„Suntem trişti să aflăm că Eunice Gayson, prima noastră fată James Bond, care a interpretat-o pe Sylvia Trench în “Dr. No” şi “Din Rusia, cu dragoste” a murit. Transmitem cele mai sincere gânduri familiei”, declară Michael Wilson şi Barbara Broccoli pe contul oficial al acesteia.

Iniţial aleasă pentru rolul Miss Moneypenny, Eunice Gayson a obţinut în final rolul prietenei lui James Bond, Sylvia Trench. Ea este prima care îl seduce pe James Bond în “Dr. No”, chiar dacă istoria a reţinut-o pe Ursula Andress, şi ea prezentă în film.

Eunice Gayson este cea care l-a ajutat pe Sean Connery să își calmeze emoțiile din timpul filmărilor pentru ca el să poată rosti faimoasa replică a spionului Majestății sale „Bond, James Bond”. În 2012, aceasta a susținut că filmarea scene nu a fost deloc ușoară.

Deși Gayson a apărut în două filme ale seriei James Bond, vocea ei nu s-a auzit deloc. Ca și în cazul multor fete Bond, vocea sa a fost dublată de artistul vocal Nikki van der Zyl.

Eunice Gayson s-a născut în Surrey, Marea Britanie, în 1928. Actrița a mai apărut şi în „The Revenge of Frankenstein” (1958).

ARTICOLE SIMILARE

Lansare Cercul lui Solomon

realitatea

Familia lui Michael Jackson despre Leaving Neverland: e un linșaj public

realitatea

Haul – noul instrument de marketing pentru branduri care pare nevinovat dar creează dependență

Dora Constantinovici

Cine este femeia lângă care va fi înmormântat Petrică Mîțu Stoian. Artistul și-a pregătit locul de veci după decesul acesteia

Andreea Damian

Cum modifică smartphone-ul și tableta creierul copilului?

Andreea Damian

Iulia Vântur și Salman Khan, în doliu

Tabu Tabu

Scrie un comentariu