Home > Slider > A murit REGINA telenovelor! Edith Gonzalez avea 54 de ani și suferea de cancer

A murit REGINA telenovelor! Edith Gonzalez avea 54 de ani și suferea de cancer

Edith Gonzalez

Actrița de telenovele Edith Gonzalez a murit, joi, la vârsta de 54 de ani. Vedeta a dus o luptă cruntă cu cancerul mai bine de 2 ani. În august 2016, Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer de col uterin. Starea ei a fost extrem de gravă, aceasta trecând printr-o intervenție de histerectomie totală și ședinte de chimioterapie. Din cauza tratamentului agresiv, i-a căzut părul. În ultima perioadă, însă, ea părea că-și revine.

Anunțul cumplit al morții a fost făcut de jurnalistul Joaquín López-Dóriga, prin intermediul unui mesaj făcut public pe Twitter. „Îmi pare rău să vă anunț asta, însă draga noastră Edith Gonzalez s-a stins din viață. Toate gândurile bune se îndreaptă spre familia și către fiica ei.”, a scris el pe Twitter. Informația a fost confirmată de televiziunea Televisa în timpul unei emisiuni matinale, difuzată joi dimineață.

Potrivit presei din Mexic, se pare că Edith Gonzalez era internată în spital, iar familia a decis, în această dimineață, să o deconecteze de la aparatele care o țineau în viață.

Boala o transformase complet

În august 2016, regina telenovelelor a dezvăluit prin intermediul unei postări de pe Instagram că a fost diagnosticată cu cancer ovarian. Din cauza tratamentului, actriţa şi-a pierdut podoaba capilară şi pentru mult timp şi-a ascuns capul. Era cheală deoarece ședințele de radioterapie urmate ca parte a vindecării, i-au distrus în totalitate părul. Dar apoi, nu s-a mai ferit să apară în public cu noua sa înfăţişare și se mândrea cu părul ei grizonat şi scurt.

Edith Gonzalez a devenit faimoasă în urma rolurilor din telenovelele Corazon Salvaje (Inimă Sălbatică), Salome și Dona Barbara. Actrița a lăsat orfană o fată pe nume Constanza, de 14 ani.

 

Articole asemanatoare
Rod Stewart
Rod Stewart, diagnosticat cu cancer
marcia cross
Marcia Cross, despre cancerul ei: „A fost unul dintre cele mai mari cadouri pe care le-am putut avea”
cancer
Studiu – băuturile îndulcite cresc riscul de cancer
obezitatea
Obezitatea provoacă mai multe cazuri de cancer decât fumatul

A murit REGINA telenovelor! Edith Gonzalez avea 54 de ani și suferea de cancer

by Andreea Damian   1 min
1