Home > Slider > A murit REGINA telenovelor! Edith Gonzalez avea 54 de ani și suferea de cancer

A murit REGINA telenovelor! Edith Gonzalez avea 54 de ani și suferea de cancer

Edith Gonzalez

Actrița de telenovele Edith Gonzalez a murit, joi, la vârsta de 54 de ani. Vedeta a dus o luptă cruntă cu cancerul mai bine de 2 ani. În august 2016, Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer de col uterin. Starea ei a fost extrem de gravă, aceasta trecând printr-o intervenție de histerectomie totală și ședinte de chimioterapie. Din cauza tratamentului agresiv, i-a căzut părul. În ultima perioadă, însă, ea părea că-și revine.

Anunțul cumplit al morții a fost făcut de jurnalistul Joaquín López-Dóriga, prin intermediul unui mesaj făcut public pe Twitter. „Îmi pare rău să vă anunț asta, însă draga noastră Edith Gonzalez s-a stins din viață. Toate gândurile bune se îndreaptă spre familia și către fiica ei.”, a scris el pe Twitter. Informația a fost confirmată de televiziunea Televisa în timpul unei emisiuni matinale, difuzată joi dimineață.

Potrivit presei din Mexic, se pare că Edith Gonzalez era internată în spital, iar familia a decis, în această dimineață, să o deconecteze de la aparatele care o țineau în viață.

Boala o transformase complet

În august 2016, regina telenovelelor a dezvăluit prin intermediul unei postări de pe Instagram că a fost diagnosticată cu cancer ovarian. Din cauza tratamentului, actriţa şi-a pierdut podoaba capilară şi pentru mult timp şi-a ascuns capul. Era cheală deoarece ședințele de radioterapie urmate ca parte a vindecării, i-au distrus în totalitate părul. Dar apoi, nu s-a mai ferit să apară în public cu noua sa înfăţişare și se mândrea cu părul ei grizonat şi scurt.

Edith Gonzalez a devenit faimoasă în urma rolurilor din telenovelele Corazon Salvaje (Inimă Sălbatică), Salome și Dona Barbara. Actrița a lăsat orfană o fată pe nume Constanza, de 14 ani.

 

Articole asemanatoare
lipsa gravitației
Descoperire uimitoare. Lipsa gravitației ucide celulele canceroase
cancer
Aerul pe care îl respirăm ne mai poate aduce un cancer
Beyonce
Beyonce se teme că va muri, după ce tatăl ei a fost diagnosticat cu cancer mamar
carne roșie
Adevărul despre consumul de carne roșie. Oamenii de știință se contrazic

A murit REGINA telenovelor! Edith Gonzalez avea 54 de ani și suferea de cancer

by Andreea Damian   1 min
1