Tabu
Image default
FASHION Slider

Murmur Loungewear: noua colecție semnată de Andreea Bădală

Așteptarea a luat sfârșit! Designerul Andreea Bădală, fondatoarea brandului românesc Murmur, a lansat mult așteptata colecție Loungewear. Linia de ținute și accesorii dedicate jocurilor din viața privată a adulților a ajuns la fix, pentru sărbătorile de iarnă.

Cu un design deja consacrat al designerului Andreea Bădală, inspirat din atmosfera fotografiilor lui Helmut Newton, piesele prezintă modificări de material, detalii și fitting, precum și noi piese sau accesorii-fetiș care se remarcă prin adaptabilitatea și ușurința cu care pot fi purtate.

foto: murmurstore.com

Loungewear reprezintă o combinație dintre îmbrăcăminte și lenjerie intimă. „Centuri de susținere inspirate din ciorapii de epocă, body-uri transparente, accesorii senzuale și pantofi cu toc înalt din satin pe care îi poți purta din zori până la amurg, atât în ​​interiorul, cât și în afara casei, pentru cei puri încântarea de a te îmbrăca pentru tine”, declară designerul.

Fiecare piesă din colecție împletește atât elemente feminine, cât și masculine, într-o colecție care ține de frumusețea și de puterea femeii. Andreea Bădală se concentrează pe îmbrăcăminte, țesături și detalii, în timp ce folosește o paletă de culori primitoare de nud, roșu, violet și negru.

Loungewear ’20 conține articole prețioase pe care le poți purta din zori până la amurg, atât în ​​interiorul, cât și în exteriorul casei. Această bipolaritate are ca rezultat piese versatile, care pot fi savurate în interiorul casei și, de asemenea, decorate într-un aspect șic pentru ieșire.

Acasă este locul tău de joacă, este un spațiu de fantezie.

Andreea Bădală

„Am creat o linie Loungewear care este acum mai de dorit ca niciodată. Este posibil ca femeile să nu aibă aceleași oportunități de a-și exprima public feminitatea în zilele noastre, dar au totuși propriul spațiu: acasă. Acest spațiu este locul tău de joacă, acel loc unde te poți aduna cu cei mai intimi oameni din viața ta. Și, mult ca oricând, este un spațiu de fantezie.”, mai spune creatoarea de modă.

Colecția Loungewear rămâne fidelă a trei forțe inspiratoare: fantezie, feminitate, senzualitate. Este menit să înalțe spiritele femii și să-i reamintească faptul că îmbrăcarea este un mijloc de a-și exprima feminitatea.

Colecția conține body-uri transparente, care se joacă cu imaginația bărbatului.

Accesorii senzuale, cum ar fi centurile de suspendare, care pot fi purtate atât ca port-jartier, cât și ca accesoriu la gât. „Pentru că știm că accesoriile pot servi ca instrumente fermecătoare pentru comunicarea dorințelor voastre interioare”, spune designerul.

Pantofi cu toc înalt din satin și jambiere în stilul anilor 50

foto: murmurstore.com

Andreea Bădală, designerul român care le îmbracă pe Beyoncé sau Madonna

Andreea Bădală

Murmur, brandul vestimentar creat de Andreea Bădală în 2011, a devenit una dintre cele mai cunoscute „etichete“ made in Ro pe plan internaţional datorită unei estetici recognoscibile, dar mai ales consecvente. De la Madonna, Beyoncé sau Miley Cyrus până la editorii celebrului Vogue, toţi s-au lăsat seduşi de siluetele Murmur, inspirate din piesele de lenjerie intimă vintage

„Am fost de mică fascinată de tot ceea ce înseamnă femeie, încă de la pro­be­le pe care le facea bu­ni­ca mea cu clientele (buni­ca era croitoreasă) şi în care am fost, acum îmi dau seama, pentru prima dată în rol de voyeur. Apoi studiul la Londra la London College of Fashion şi experienţa de lucru la Alexander McQueen Mens­wear şi Richard Nicoll, dar şi o curiozitate mare în zona de nişă erotică în dezvoltare când eram studentă în Londra, toate au con­turat visul meu care în 2011 s-a mate­ria­lizat în Murmur“, spunea Andreea Bădală, în urmă cu ceva timp.

Murmur propune un croi ultrafemi­nin care se mulează bine pe tipologia fe­meii pu­ter­nice, dar care oferă susţinere şi ca­rac­terelor în formare. De altfel, brandul, prin ambasadoarele sale, a dovedit că este mai degrabă importantă celebrarea for­me­lor, provocarea statu-quo-ului, nu înca­dra­rea în tipare. Atenţia la detaliu a atras însă o atenţie internaţională, astfel că piesele Murmur au început să fie pre­zente în paginile celor mai presti­gioa­se reviste de modă, Vogue fiind poate cea mai impor­tan­tă dintre ele. Dincolo de re­­vis­te însă, por­to­foliul de clienţi Murmur cuprinde nume precum Beyoncé, Madonna, Lady Gaga, Miley Cyrus, Kristen Stewart sau Ariana Grande.

ARTICOLE SIMILARE

Beyonce și Jay-Z și-au reînnoit jurămintele de nuntă și au postat pe Twitter o imagine cu gemenii

Andreea Damian

Gesturile mici conteaza in Catalogul IKEA 2016

realitatea

Madonna mătură pentru Dolce&Gabbana

realitatea

Preview cu Arizona Muse pentru colectia Prada de primavara

realitatea

Provocarea lunii ianuarie: Januhairy. De ce femeile aleg să nu se mai epileze

Andreea Damian

Angelina Jolie ocupă locul lăsat liber de Gwyneth Paltrow în universul filmelor Marvel

Andreea Damian

Scrie un comentariu