Home > Agenda > stiri > MUST SEE: Londra

MUST SEE: LondraDe neratat. London Eye, gigantica roată de observație care permite când cerul este senin viziuni panoramice de 360 grade pentru principalele atracții ale Londrei: Palatul Parlamentului, Castelul Windsor, Palatul Alexanra, Crystal Palace sau Podul Elisabeta II.

De admirat. Picasso, Matisse, Magritte, dar și Jackson Pollock și Roy Lichtenstein își găsesc locul în Tate Modern, galeria de artă modernă a British Galleries.

De bifat. Schimbarea gărzilor britanice, cu legendarele tunici roșii și căciuli de blană de urs, în fiecare zi la ora 11 (duminica la ora 10, iar iarna o dată la două zile) la Palatul Buckingham.

De încercat. Cunoscută în special pentru misterul detectivist al romanelor sale, Agatha Christie, una din personalitățile marcante ale Londrei, a scris și piesa de teatru ‘Cursa de șoareci’. Aceasta se joacă fără întrerupere în Londra din 1952, fiind cea mai jucată piesă de teatru a tuturor timpurilor.

De gustat. Nimeni nu trebuie să plece din Londra fără să fi încercat fish&chips de la un chioșc local sau ritualul berii la halbă din pub-urile londoneze.


Loading...

Comenteaza acest articol

MUST SEE: Londra

by realitatea   1 min
0