Tabu
LIFESTYLE What's hot

MUTU divorteaza dupa ce CONSUELO s-a consolat cu alt barbat!?

consuelo consuelo_cu_alt barbatADRIAN MUTU sta de opt luni singur in Romania, desi initial anuntase ca toata familia se va muta la Bucuresti. MUTU vroia sa inchirieze un domeniu luxos si cauta scoli pentru cele doua fetite. Numai ca sotia si fetitele nu au venit deloc la Bucuresti!

Pana acum, Mutu a dezmintit toate zvonurile privind un eventual divort de sotia  sa, Consuelo. Mai mult, chiar a parut indignat de aceste speculatii. “Nu imi  place sa vorbesc despre viata mea privata. Sunt minciuni si bazaconii.  Jurnalistii respectivi incearca sa ma divorteze din 2008 si tot nu au reusit  inca sa o faca! Consuelo e in Republica Dominicana cu copiii, fata cea mica are  niste probleme. Sunt singurele mele declaratii pe seama acestui subiect, nu mai  insistati! Daca divortam, va spuneam clar lucrul acesta, nu sunt genul care sa  ma ascund. Consuelo este si va fi iubirea vietii mele”!, a  declarat recent  Mutu pentru Fanatik.

In timp ce Consuelo este iubirea maxima si vesnica  pentru Adrian, reciproca nu pare sa fie valabila. Consuelo a postat recent pe  contul ei de Instagram o fotografie cel putin ciudata. Doamna Mutu s-a pozat  foarte aproape de un alt barbat si a si pus o dedicatie pe reteaua de  socializare care suna cam asa: “La multi ani! Iti urez toate cele bune! Il  iubesc pe acest baiat”, scrie enaţional.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Cum sa improspatezi atmosfera de acasa in lunile de iarna

realitatea

Povestea primei femei magician-balerină din România: „Am descoperit magia în Coreea de Sud”

Oana

Fostul sot al Antoniei are o noua iubita! E o blonda sexy din showbiz

ELENA BASESCU in pericol sa piarda noua sarcina!

ANDREEA MANTEA – singura si insarcinata in 5 luni / FOTO! /Un posibil scenariu tv

HOROSCOP erotic – Octombrie

Scrie un comentariu