Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Muzeul Național al Țăranului Român ⎢ Piața Țărănească

Asociația Urban Events vă invită de vineri, 12 martie, până duminică, 14 martie 2021, între orele 10:00 — 18:00, la Piața Țărănească. Intrarea este liberă. Accesul se face prin strada Monetăriei și ieșirea prin Bulevardul Ion Mihalache.

În acest weekend, sunteți așteptați la Muzeul Național al Țăranului Român să vă bucurați de Lăsata secului de brânză la Piața Țărănească. 

Vă veți putea delecta cu cele mai gustoase preparate tradiționale: plăcinte poale-n brâu cu brânză dulce și stafide sau cu brânză sărată și mărar, aliverci moldovenești scăldate în smântână, plăcinte basarabene, dar și de post cu dovleac, nucă, mere sau mac, brânzeturi, cașuri și cașcavele argeșene.

Acestora li se alătură produsele și preparatele producătorilor din toate zonele țării: miere și zacuști fel de fel, dulcețuri și siropuri, murături, nucă, prune uscate, fructe, turtă dulce, țuică și pălinci, salam de biscuiți de post, cozonaci și baclavale, ciocolată de casă și doboș, griliaj, albiniță și preparate tradiționale atestate din carne de porc.

Nu lipsesc preparatele gustoase pregătite la fața locului de bucătari pricepuți: sărmăluțe cu mămăliguță de post și de dulce, fasole la ceaun cu salată de ceapă roșie, ciuperci cu brânză de burduf, bulz ciobănesc, borș de pește, saramură de crap, păstrăv la grătar, lipii și fel de fel de bunătăți.

Dacă doriți să mergeți la Piața Țărănească, sunteți rugați să respectați normele de distanțare socială și să manifestați responsabilitate față de sănătatea dumneavoastră și a celorlalți. Masca de protecție este obligatorie.

ARTICOLE SIMILARE

“Tatal biologic” al printului Harry pune pe jar casa regala britanica

Lana Del Rey îl critică pe Kanye West pentru sprijinul acordat lui Donald Trump într-o emisiune

realitatea

Arnold Schwarzenegger și Cindy Crawford, împreună!

Andreea Damian

Reguli importante de urmat pentru ca machiajul să reziste atunci când plouă sau ninge

Andreea Damian

Angelina Jolie a plans pe scena, cand a primit un Oscar onorific! (VIDEO)

Kate Middleton i-a „suflat” titlul de sub nas cumnatei sale

Andreea Damian

Scrie un comentariu