Home > Lifestyle > Stiri > My Gay Valentine’s Day

My Gay Valentine’s Day

14 februarie 2010. Povestea e așa. Nu mă trezesc de dimineață pentru că e duminică și nici măcar ziua internațională a dragostei nu mă scoate de sub așternut. E iarnă, iar temperatura scăzută contractă cam tot ce întâlnește în cale, iar eu n-am chef să mi se contracte nimic. Nici măcar somnul.

Ma trezesc pe la 10 jumătate. Nu târziu, dar cum m-am culcat la 11 seara, e suficient. Mă uit în jur și nu văd nimic pentru că am ochii cârpiți de la somnul prelungit. În schimb îmi aud jumătatea, făcând ceva la bucătărie. În timp ce ridic colacul WC-ului, pentru că e ziua Sfântului Valentin(apropos, La mulți ani!), îl întreb suav:"Ce faci, fah?", iar el îmi răspunde cristalin și plin de duioșenie: "Nimic…". Într-un fel mă bucur pentru că dacă făcea ceva, poate mă implica și pe mine și chiar n-am chef.

Trag apa că așa e politicos.

Ne întâlnim pentru prima oară pe hol. El, îmbrăcat în pantaloni de pijama ușor prea scurți întreptându-se spre sufragerie, eu în chiloți căutând frigiderul. Ne sărutăm a la bună dimineața cu mine încercând să-l fac sa-mi evite respirația pentru că încă nu mă spălasem pe dinți. Nu mi-o evită, dar nu pare să-i pară rău.

Mănânc o juma’ de pachet de halva cu vanilie, beau un pahar cu apă ca să mi-o dezlipesc de pe dinți, îmi aprind un Marlboro roșu scurt(i love you, my cowboy) și mă duc în sufragerie unde mă așez obosit și dezorientat după traseul nebunesc ce a urmat trezirii.

De acum ar trebui, probabil, să nu ne mai săturăm unul de altul loviți de romantismul unei zile care iți pune pe tavă oportunitatea de a-i face partenerului diverse bucurii. Dar nu facem asta și nici nu păstrăm momentele romantice pentru Dragobete pentru că suntem tradiționaliști. Ne petrecem duminica așa cum ne vine, făcând ceea ce ne vine în momentul respectiv. Nici nu ne pare rău că n-am vopsit casa în roz sau că n-am găsit doi trandafiri pe masă, rezemându-și tandru bobocii unul de celălalt.

Articole asemanatoare
Lady Gaga
Lady Gaga, cerută din nou în căsătorie, chiar de Valentine’s Day
Românii se căsătoresc
Românii se căsătoresc mai târziu și divorțează mai greu
Mesaje de Valentine’s Day. Cele mai frumoase declaraţii de dragoste de Ziua Îndrăgostiţilor
Ziua Îndrăgostiților
Istoria și semnificația Zilei Îndrăgostiților. De ce îl sărbătorim pe Sfântul Valentin?

Comenteaza acest articol

My Gay Valentine’s Day

by realitatea   1 min
0