Tabu
LIFESTYLE

În 10 ani oamenii nu vor mai face copii pe cale naturală

Cuplurile din toată lumea civilizată nu vor mai face sex pentru a avea copii. Și asta nu în viitorul îndepărtat spun oamenii de știință, ci în maxim 10 ani. Motivul? Majoritatea oamenilor vor apela la inseminarea artificială în detrimentul sexului, fapt care este contrar mai toate religiilor care presupun că sexul este menit pentru procreare. Așa că sexul nu va mai rămâne decât o activitate plăcută în timpul liber.

În ciuda deficiențelor etico-religioase, fertilizarea in vitro se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare, iar medicii spun că aceasta va fi varinata preferată de din ce în ce mai multe cupluri pentru a aduce pe lume un copil. Efectul se va vedea, în primul rând, la cuplurile trecute de 30 de ani care au pus cariera pe locul întâi și care nu vor vrea să se supună stresului de a face un copil repede și pe cale naturală. Această tendință are o baza reală dacă ne gândim la că un cuplu tânăr are doar 25% șanse în fiecare lună de a concepe un copil, iar cuplurile trecute de 35 de ani au doar 10% șanse. Aceste procente par și mai mici dacă luăm în considerare rata de aproape 100% a succesului fertilizării artificiale, așa cum se prefigurează a ajunge în viitor.

Unul dintre cercetătorii care au pus bazele acestui studiu a declarat: "Fertilizarea naturală este cea mai sănătoasă, dar, în egală măsură, și cea mai ineficientă. În următorii cinci până la zece ani, cuplurile vor opta în procent majoritar pentru fertilizarea artificială". Și asta pentru că viitorii părinți nu vor avea timp și vor dori să grăbească venirea pe lume a copilului.

Momentan, rata de succes a fertilizării in vitro este de 50%, dar progresul tehnologic va prefigurează un procent aproape dublu, aproape de 100%.

ARTICOLE SIMILARE

OANA ROMAN traieste un mare cosmar

Thalia, schimbare radicala de look! Seamana cu o papusa Barbie!

realitatea

La 65 de ani, actrita Cezara Dafinescu pozeaza inca in costum de baie!

Bianca Drăguşanu a fugit în secret în America. Si-a luat bilet doar dus

Mihai Traistariu i-a spus in fata lui Teo: “Asta e o intrebare tampita!”

Apelul DISPERAT al Simonei Gherghe! Ce a pătit chiar in ziua de Crăciun

Scrie un comentariu