Tabu
PEOPLE

N-ai să crezi ce au făcut Liviu Varciu și fetele lui de Paște

liviu_varciu

Sfânta sărbătoare de Paște i-a prins pe îndrăgitul Liviu Varciu și familia lui în izolare, petrecând împreună. Astfel că cei trei s-au distrat împreună într-un mod cu totul special, au făcut fotografii și apoi le-au publicat pe rețelele de socializare.
Alături de fetiță lui cea mică, Anasatsia dar și de Anda Călin, iubita lui care este din nou însărcinată cei trei au petrecut într-un mod cu totul special aceste sfinte sărbători de Paște.

Sfânta sărbătoare de Paște i-a prins pe îndrăgitul Liviu Varciu și familia lui în izolare, petrecând împreună. Astfel că cei trei s-au distrat împreună într-un mod cu totul special, au făcut fotografii și apoi le-au publicat pe rețelele de socializare. Alături de fetiță lui cea mică, Anasatsia dar și de Anda Călin, iubita lui care este din nou însărcinată cei trei au petrecut într-un mod cu totul special aceste sfinte sărbători de Paște. Cei trei au profitat de razele soarelui și căldura de afară și au ieșit să facă plajă la piscină lor din curte. Cei trei s-au balacit în apă caldă, s-au distrat și au făcut și câteva fotografii pe care apoi au fost publicate pe rețelele de socializare pentru fanii lor cărora le-au urat și sărbători fericite. Fotografia a fost făcută în așa fel încât să nu se vadă burtica de gravidă în mai multe luni. Soția lui Liviu Varciu nu vrea să vorbească despre sarcină și nici să ofere amănunte despre când va naște. Deși Anda a fost prinsă de mai mulți paparazzi și a apărut în imagini cu burtica de graviduță, nu a vrut să dea mai multe amănunte despre când va aduce pe lume un nou copil.
Sfânta sărbătoare de Paște i-a prins pe îndrăgitul Liviu Varciu și familia lui în izolare, petrecând împreună. Astfel că cei trei s-au distrat împreună într-un mod cu totul special, au făcut fotografii și apoi le-au publicat pe rețelele de socializare.
Alături de fetiță lui cea mică, Anasatsia dar și de Anda Călin, iubita lui care este din nou însărcinată cei trei au petrecut într-un mod cu totul special aceste sfinte sărbători de Paște. Cei trei au profitat de razele soarelui și căldura de afară și au ieșit să facă plajă la piscină lor din curte. Cei trei s-au balacit în apă caldă, s-au distrat și au făcut și câteva fotografii pe care apoi au fost publicate pe rețelele de socializare pentru fanii lor cărora le-au urat și sărbători fericite. Fotografia a fost făcută în așa fel încât să nu se vadă burtica de gravidă în mai multe luni. Soția lui Liviu Varciu nu vrea să vorbească despre sarcină și nici să ofere amănunte despre când va naște. Deși Anda a fost prinsă de mai mulți paparazzi și a apărut în imagini cu burtica de graviduță, nu a vrut să dea mai multe amănunte despre când va aduce pe lume un nou copil.

 

ARTICOLE SIMILARE

Cum se simte Bodo și când se întoarce la muncă cu Proconsul

Tabu Tabu

Aniversare în familia Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu – fiica lor a făcut 3 ani

Tabu Tabu

Madonna a pierdut procesul: scrisoarea de despărțire de la Tupac se vinde

realitatea

„Black Is King”: albumul vizual al lui Beyoncé este o sărbătoare a modei și a simbolismului

Andreea Damian

Bebe Rexha a dezvăluit că suferă de tulburare bipolară într-o postare emoționantă pe Twitter

Andreea Damian

De ce a ajuns Lucian Mândruță la spital

Tabu Tabu

Scrie un comentariu