Tabu
Image default
PEOPLE

N-ai să crezi ce au făcut Selly și iubita lui Smaranda în fața camerei de filmat

Unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri de la noi este, cu siguranță, Selly – Andrei Șelaru, pe numele lui adevărat, din Craiova. Tânărul s-a remarcat în ultimă perioadă devenind și cântăreț, actor și vedetă de televiziune. Însă odată cu pandemia de CoVid19 iată că i s-a schimbat și lui viața, fiind nevoit să creeze conținut de acasă
Așa că acesta și-a rugat iubita, pe Smaramda să-l tundă. Si nu oricum ci în față camerelor de luat vederi că să iasă un vlog. Așa că s-au înarmat și au cumpărat o mașină de tuns și tot ce mai avea nevoie. Iar simpaticul Selly s-a lăsat pe mâna partenerei sale și aceasta l-a tuns așa cum a știut ea mai bine, deși nu se pricepea cine știe ce mare lucru.

selly
selly

Selly a atentionat-o de la început să aibă grijă că are patru vârtejuri în cap și să nu-i strice coafură pentru că trebuie să facă în continuare emisiunile de pe vlog și nu poate să apară ciuntit în cap și cu părul tuns aiurea. Din ce a filmat Selly vreme de aproape o oră a montat cam 19 minute de filmuleț pe care l-a publicat pe Youtube. Selly este una dintre vedetele care au ales să se tundă în față camerei de luat vederi sau în față aparatului de fotografiat. Unii s-au tuns scurt, alții au renunțat de tot la par și s-au tuns la chelie, însă acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că frizeriile și atelierele hairstilitilor au fost închise din cauza pandemiei de CoVid19. Pentru Selly a ieșit un nou vlog care are deja în câteva zile peste 500.000 de vizualizări.

ARTICOLE SIMILARE

6 lucruri neștiute despre Ana Morodan – “Contesa digitală”

Tabu Tabu

Pink, decizie importantă în privința copiilor ei: „Am plâns mult”

Andreea Damian

Burt Reynolds a iubit până la moarte o singură femeie

Andreea Damian

Top 5 actrițe din România mai în vârstă decât iubiții lor din viața reală

Tabu Tabu

Poza cu Meghan la British Fashion Awards pe care Casa Regală a șters-o fără motiv de pe Instagram

Andreea Damian

Ce îi leagă pe Mihai Bobonete și Mihai Raiț? Legătura neștiută a actorilor din “Las Fierbinți”

Tabu Tabu

1 comentariu

Scrie un comentariu