Tabu
Image default
PEOPLE

N-ai să crezi ce au făcut Selly și iubita lui Smaranda în fața camerei de filmat

Unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri de la noi este, cu siguranță, Selly – Andrei Șelaru, pe numele lui adevărat, din Craiova. Tânărul s-a remarcat în ultimă perioadă devenind și cântăreț, actor și vedetă de televiziune. Însă odată cu pandemia de CoVid19 iată că i s-a schimbat și lui viața, fiind nevoit să creeze conținut de acasă
Așa că acesta și-a rugat iubita, pe Smaramda să-l tundă. Si nu oricum ci în față camerelor de luat vederi că să iasă un vlog. Așa că s-au înarmat și au cumpărat o mașină de tuns și tot ce mai avea nevoie. Iar simpaticul Selly s-a lăsat pe mâna partenerei sale și aceasta l-a tuns așa cum a știut ea mai bine, deși nu se pricepea cine știe ce mare lucru.

selly
selly

Selly a atentionat-o de la început să aibă grijă că are patru vârtejuri în cap și să nu-i strice coafură pentru că trebuie să facă în continuare emisiunile de pe vlog și nu poate să apară ciuntit în cap și cu părul tuns aiurea. Din ce a filmat Selly vreme de aproape o oră a montat cam 19 minute de filmuleț pe care l-a publicat pe Youtube. Selly este una dintre vedetele care au ales să se tundă în față camerei de luat vederi sau în față aparatului de fotografiat. Unii s-au tuns scurt, alții au renunțat de tot la par și s-au tuns la chelie, însă acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că frizeriile și atelierele hairstilitilor au fost închise din cauza pandemiei de CoVid19. Pentru Selly a ieșit un nou vlog care are deja în câteva zile peste 500.000 de vizualizări.

ARTICOLE SIMILARE

Beyonce, primul single de pe noul album. Spirit e cântecul perfect pentru un film Disney

Andreea Damian

Mesajul emoționant al Andreei Bălan pentru mama ei

Tabu Tabu

Nicki Minaj a anulat concertul din Arabia Saudită. Motivul invocat de artistă

Andreea Damian

Judi Dench critică eliminarea lui Kevin Spacey din filme

realitatea

Jane Fonda: „Este important ca persoanele în vârstă să aibă viață sexuală”

Andreea Damian

Elle Macpherson, sfaturi de dietă și sport pentru femeile de peste 50 de ani

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu