Tabu
PEOPLE

Uluitor! Ce dezvăluire a făcut Nico despre cei mai buni prieteni

nico nicoleta matei

Una dintre cele mai bune voci din România, îndrăgita cântăreața Nicoleta Matei căreia i se spune și Nico, este o mare iubitoare de animale. Iar acest lucru l-a artăta ori de câte ori are ocazia atât în viață reală cât și pe rețelele de socialziare.
Zilele trecute Nico a făcut din nou o postare care i-a surprins pe mulți. Această este despre animale, cățeii ei, prieteni foarte buni. “Totul a început într-o zi de vară când fetița mea s-a întors de la școală, foarte bucuroasă că și a făcut un nou prieten, era o fetiță maidaneză care o conducea zi de zi acasă. Am fost de acord să o păstrăm de dragul ei pentru că noi eram mai mult plecați și compensa oarecum lipsa noastră! A fost primul animal și de aici a început iubirea noastră pentru sufletele frumoase ce ne bucură viața. După câțiva ani, am primit un pechinez pe care am decis să îl ținem în casă, era atât de mic și pufos încât de abia se vedea. Când a ajuns la facultate fiica mea, a primit un chihuahua și o pisica norvegiană, au fost colegii ei de cameră pentru ceva timp după care bineînțeles că a trebuit să i aducă acasă la noi pentru că nu le mai putea dedică foarte mult timp.

nico matei
nico matei

Și de aici a început plăcerea și mai mare de a adopta și mai multe animale, am fost impresionată De cazul unei fetițe maidaneze care se află într un adăpost de câini, pe nume Căpri! Mi-a fost de ajuns să o privesc în ochi! A trebuit să fac un padog pentru că nu o puteam ține în casă, era destul de mare:) După câțiva ani, mergând spre București, fiica mea vede un ghem pufos și galben pe geam, bineînțeles că am oprit și l-am luat! De atunci, Booboo doarme doar cu fiica mea, sunt de nedespărțit! La scurt timp, întorcându-mă acasă de la București, pe dn, am zărit un metis frumos, care îmi aducea aminte de primul câine pe care l-am avut! M-am oprit, i am dat de mâncare și mi am continuat drumul spre casă! La o săptămâna , în drum spre casă, am dat iar de el și am decis să îl iau acasă! Bineînțeles că a trebuit să facem un alt padog pentru Easter pentru că nu se înțelegea cu booboo! Într o seară friguroasă, fiica noastră a găsit pe stradă un alt ghem pufos, de dată asta era negru, îi puteai vedea doar dințișorii albi! L-am ținut în casă ceva timp după care am făcut ultimul padog pt Gypsy! În prezent avem 7 suflete frumoase care ne bucură zilele! Această este povestea noastră cu 4 picioare! Dacă și tu iubești cățeii intră pe @dada_animals unde găsești sfaturi, filmulețe, poze care îți vor face carantină mai frumoasă!”, a scris Nicoleta Matei pe profilul ei de socializare și a postat și o fotografie cu ei.

ARTICOLE SIMILARE

Momente de cumpănă pentru Draga Olteanu Matei

Andreea Damian

Placido Domingo este acuzat de abuz sexual de încă unsprezece femei

realitatea

Jada Pinkett Smith o vrea pe Meghan Markle în emisiunea sa

Andreea Damian

Ce a făcut Andreea Marin după ce i s-a anulat vacanța

Tabu Tabu

Gina Pistol a arătat prima ecografie cu fetița ei și a lui Smiley

Tabu Tabu

Staruri care ne-au părăsit mult prea devreme

Andreea Damian

Scrie un comentariu