Tabu
Image default
PEOPLE

N-ai să crezi ce face George Burcea în plin divorț de Andreea Bălan

De câteva luni actorul, regizorul și scriitorul se află în plină separare de cunoscuta solistă Andreea Bălan, după ce s-au certat și separat. Iată că acum George Burcea a primit un contract foarte bănos cu un post de televiziune unde va participa la un reality-show de supraviețuire cu alte vedete.

george-burcea
george-burcea

Actor, tătic, om. Așa s-ar descrie, pe scurt, George Burcea. Și-a descoperit pasiunea pentru actorie în timp ce se afla la o piesă de teatru și a știut că trebuie să facă trecerea de la marină spre un domeniu care să-i permită să fie creativ. Nu a avut o copilărie ușoară, dar a învățat foarte multe lucruri despre munca la curte. Consideră că toată experiența de viață îl va ajuta în fermă și îi va da puterea să fie un sătean victorios.

familie george burcea
familie george burcea

”Viața mi-a demonstrat că noi, oamenii, ne putem adapta în orice situație și cu orice caracter, atât timp cât suntem disponibili să înțelegem “de ce-ul”. Îmi place foarte mult să tratez orice experiență care mi se dă ca pe un lucru pe care-l fac pentru prima și ultima oară, iar asta voi face în Ferma”, a mărturisit George Burcea. Actorul și Andreea Bălan s-au căsătorit anul trecut după o frumoasă poveste de dragoste, însă s-au despărțit la scurt timp după ce au avut parte de o vacanță exotică în patru. El i-a mărturisit că nu mai sinte nimic pentru ea, apoi a avut probleme cu drogurile și poliția, ajungând să se despartă. Iar acum își vedea fetițele o dată pe săptămâna pînă să între în Fermă.

ARTICOLE SIMILARE

Panică în showbizul autohton. Încă un artist a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus

Andreea Damian

Două vedete, concediate de casa de discuri pentru că și-au făcut publică relația lor

Andreea Damian

Cum a afectat coronavirusul viața particulară a solistului Jorge

Tabu Tabu

Ana Morodan a descoperit un bunic de nota 10

Tabu Tabu

Destiny’s Child s-a reunit pe scena festivalului Coachella

Andreea Damian

Fiica „vânătorului de crocodili” Steve Irwin s-a măritat la Zoo

Andreea Damian

Scrie un comentariu