Tabu
Image default
PEOPLE

Incredibil! Ce-a păţit Alina Puscaş la întoarcerea din vacanţa cu familia

Îndrăgita actriţă de seriale de televiziune şi prezentatoare, Alina Puşcaş este speriată de Corona Virus. Recent s-a întors dintr-o vacanţă de la Paris, unde a fost la schi, şi a povestit pe instastory ce probleme a întâmpinat din cauza virusului şi ce măsuri a luat în ultima vreme.

Zilele trecute, Alina Puşcaş (34 de ani), cunoscută actriţă de serialele de televiziune şi prezentatoare TV, a fost în vacanţă în Franţa, alături de familie. Vedeta, care este mamă a trei copii, a povestit pe instastory ce a păţit în vacanţă.

„Am venit de vreo două zile, dar a fost o întregă aventură să ajungem acasă, pentru că teoretic şi practic, noi trebuia să plecăm de la schi din Franţa, prin Milano, acolo aveam biletele de avion, de acolo trebuia să plecăm şi duminică, când eram pe autostradă şi trebuia să ne întoarcem, am auzit ce se întâmplă, cu nebunia, cu carantina. Eu chiar sunt şi mai panicată decât autorităţile române, cred.

alina pusca la schi
alina pusca la schi

Deşi aveam biletele de avion cumpărate cu plecare din Milano, ne-am sucit şi am plecat din Franţa până la urmă, de unde am plecat la schi. Am plecat de la Nisa, după un ocol de 7-8 ore de condus cu maşina, pentru că voiam să evit orice zonă de pericol. Îmi e teamă pentru că dacă în România ar ajunge am fi destul de pierduţi, nu cred că ştim să gestionăm această problemă. Nu-mi mai vine să ies din casă. De câteva zile încoace cei mai buni prieteni prieteni ai mei sunt dezinfectanţii. Am ajuns să dezinfectez pixul, laptopul, telefonul, mesele nu mai spun, cam tot ce prind prin casă. Cred că şi volanul am ajuns să-l dezinfectez foarte des, nu mai ştiu ce să foloses, am înnebunit”, a povestit Alina Puşcaş pe pagina ei de instatory.

Vedeta a mai spus că e revoltată din cauza italienilor care vin înapoi în ţară şi se ascund aici în România fără să anunţe autorităţile că s-au întors şi au fost expuşi. Vedetei îi este teamă de ce se întâmplă şi a povestit aceste lucruri pe pagina ei.

ARTICOLE SIMILARE

Muza lui Freddie Mercury, răsplătită după succesul filmului „Bohemian Rapsody”

Andreea Damian

Antonio Banderas se întoarce la Melanie Griffith, după 4 ani de la divorț?

Andreea Damian

Rihanna, piesă nouă după 4 ani de pauză. Ascult-o AICI!

Andreea Damian

Cum arată casă achiziționată de Dana Rogoz în Viscri

Tabu Tabu

Ce face Antonia în izolare? Solista își aniversează ziua în casă

Tabu Tabu

Ramona Olaru și Cuza, cerere în căsătorie inedită inainte de Valentine’s Day!

Tabu Tabu

Scrie un comentariu