Tabu
Image default
PEOPLE

N-ai să crezi cum arată acum Pamela din “Dallas”, actrița Victoria Principal

Cât timp a jucat în celebrul serial “Dallas”, dar și după, actrița Victoria Principal a avut o mulțime de fani. Însă cu trecerea timpului aceștia au devenit mai mulți, mai ales după ce a fist Pamela Ewing din celebrul serial. Din păcate, trecerea timpului și-a pus amprenta.

Vedeta și-a făcut și ea conturi de socializare, însă la cei 70 de ani și o mulțime de operațîi estetivce arată schimbat. A îmbătrânit și se vede că are multe operațîi estetice. Victoria Principal, veșnică “Pamela”, s-a născut la dată de 3 ianuarie 1950 în Fukuoka, Japonia, sub numele de Victoria Ree Principale, tatăl ei fiind sergent la Air Force, fiind transferat în mai multe localități, așa că familia ei s-a mutat de la Londra, Georgia, Puerto Rico, Massachusetts și Florida în alte localități, iar Victoria împreună cu sora să au frecventat în jur de 17 școli diferite. Fiind în Anglia, Victoria timp de doi ani a studiat la Academia Regală de Balet. Din adolescență își dorea să devină actita, a studiat la Royal Academy of Dramatic Art, a făcut studii și în domeniul medicinii. La vârstă de 18 ani a suferit un grav

victoria principal
victoria principal

accident de mașină, iar după ce și-a revenit a plecat la New York unde a lucrat că model, iar în timpul liber participa la audiții pentru a intră în lumea artistică. În 1971 se mută în Los Angeles și debutează în primul ei rol în filmul din 1972, “The life and times of judge Roy Bean”, rol cu care este nominalizată la Golden Globes. Are apariții cu roluri mai puțîn importante în filme de televiziune până când în 1978 Aaron Spelling ii oferă un rol în filmul “Fantasy Island”, ca apoi să facă rolul vieții ei și devine cunoscută în întreagă lume cu “Dallas”-ul, unde a jucat-o pe Pamela Barnes Ewing, rol ce ii aduce nominalizări la Golden Globes și la Soap Opera Digest Awards. După nouă ani cât a filmat în rolul lui Pam, și-a înființat propria companie de producție, “Victoria Principal Productions”, cotinuand să lucreze cu producători care au distribuit-o în mai multe filme și seriale de televiziune, a creat propria linie de produse de îngrijire a pielii și a devenit autoare a unor cărți despre frumusețe, este președinte național al unei organizații dedicată violenței împotriva femeilor, iar in prezent locuiește in Malibu, California. A fost căsătorită cu un chirurg estetician.

ARTICOLE SIMILARE

Un clip publicitar de Crăciun, un tribut adus lui Elton John, deosebit de emoționant

realitatea

Eminem criticat după ce a folosit efecte sonore ale unor împușcături în timpul concertului

realitatea

Tatăl lui Britney Spears renunță la rolul de tutore față de ea. Care este motivul

Andreea Damian

Demi Moore și Bruce Willis, din nou împreună, de dragul fiicelor

Andreea Damian

A copiat ținutele vedetelor pentru a demonstra că mărimea nu contează

Andreea Damian

Lora s-a întors din Bali. Prima imagine cu ea și iubitul din țară

Tabu Tabu

Scrie un comentariu