Tabu
PEOPLE

N-ai să crezi cum arată Richard Grieco, fostul băiat rău de la Hollywood

richard grieco tanar

Pe vremuri Richard Grieco era îndrăgit de milioane de telespectatori care l-au urmărit în diverse producții Tv de la “21 Jump Street” la “Booker”, în perioada 1998-1990. Toată lumea îl îndrăgea pe tânărul actor, la vremea aceea pentru cum arată și pentru cum juca, însă acum acesta s-a transformat și nu mai este cel pe care îl știa toată lumea.
Pe 23 martie actorul împlinește 55 de ani și cine îl vede nu i vine să creadă că este puștiul care îi făcea să stea lipiți cu ochii de televizoare când apărea în serialele “21 Jump Street” sau “Booker”, unde îl juca pe ofițerul Dennis Booker. Mai mult, actorul a fost și model pentru Armani, Calvin Klein sau Chanel, pozând în lenjerie intimă sau în costume.

richard grieco
richard grieco

Vremea a trecut, anii s-au așternut peste chipul actorului care a ajuns de nereconoscut. Însă chiar și așa actorul are o activitate intensă pe platourile de filmare iar dacă imtrii pe pagină acestuia de proiecte poți vedea că lucrează la un proiect nou și a terminat de filmat alte cinci proiecte. Însă Richard Grieco, așa cum spuneam, s-a îngrășat, a îmbătrânit, este de nerecunoscut și are probleme cu legea. Pe 6 decembrie 2019 actorul a fost arestat pe aeroportul din Dallas, unde a fost pus să dea teste că polițiștii să vadă dacă este drogat sau băut. Actorul este și protagonistul unui filmuleț interesant care a fost urcat de TMZ pe youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=U0T4g_ck6Ag

ARTICOLE SIMILARE

Maluma, refuzat de Selena Gomez. Ce propunere incendiară i-a făcut artistul

Andreea Damian

Vedete sexy pe perioada carantinei. Cum stau îmbrăcate în casă unele persoane publice

Tabu Tabu

Greutatea si inaltimea reale ale vedetelor

realitatea

O mare actriță de la Hollywood l-a ajutat pe Brad Pitt s-o uite pe Angelina Jolie

Andreea Damian

Margherita a filmat videoclip de 15.000 de euro

Tabu Tabu

N-ai să crezi cum arată Liviu Vârciu în izolare

Tabu Tabu

Scrie un comentariu