Tabu
Image default
PEOPLE

N-ai să crezi cum își distrează copiii Horia Brenciu în izolare

Unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune și cântăreți de la noi este Horia Brenciu care se știe că nu poate sta o clipă locului. Însă în această perioadă entretainerul este nevoit să stă acasă cu familia lui și în același timp trebuie să-și distreze copii și familia în timp de pandemie.
Printre activitățile pe care le are în izolare Horia Brenciu a descoprit multe distracții. Și asta pentru că să-și facă copiii că să nu se plictiseacă în casă. Astfel că a apărut Doru Bucataru, cu care actorul cântăreț și vedetă de televiziune nu numai că își distrează copiii dar ii face să zâmbească și pe urmăritorii lui de pe rețelele de socializare. Cu el a făcut multe scenete cu care a aparut pe instagram. O altă metodă pentru a combate plictiseala este muzica, căci și-a învățat copii să cânte în față camerelor de luat vederi.

horia brenciu si papusa
horia brenciu si papusa

În plus, de fiecare dată când a primit propuneri de la colegii lui de televiziune să facă diverse filmulețe sau provocări, le-a acceptat. Una dintre acestea a fost provocarea lui Pavel Bartoș, cu care a făcut duet, alături de alți colegi de televiziune pe o anumită piesă, șlagăr în trecut. Așa că Horia Brenciu nu se plictisește și, din contra, ar putea ieși câștigat din această izolare cu noi idei de spectacole sau surprize pentru fanii lui. Căci nu se știe când își va mai invită în viitoarele concerte copiii să cânte sau să-l cheme pe scenă pe Doru Bucatrau.

ARTICOLE SIMILARE

Documentarul Matangi/Maya/M.I.A a făcut-o pe artistă să plângă

Dora Constantinovici

Ce mesaj a transmis Marcel Pavel de pe patul de spital

Tabu Tabu

Decizie finală în dosarul de plagiat pentru melodia „Shape of You” a lui Ed Sheeran. Ce au hotărât judecătorii

Andreea Damian

Meghan Markle este însărcinată. Ce titlu regal va primi bebelușul

Andreea Damian

Demi Lovato, primele reacții după supradoza care aproape a ucis-o

Andreea Damian

Prințul Harry, decizia care o va înfuria pe Regină

Tabu Tabu

Scrie un comentariu