Tabu
PEOPLE

N-ai să crezi cum își distrează copiii Horia Brenciu în izolare

horia brenciu

Unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune și cântăreți de la noi este Horia Brenciu care se știe că nu poate sta o clipă locului. Însă în această perioadă entretainerul este nevoit să stă acasă cu familia lui și în același timp trebuie să-și distreze copii și familia în timp de pandemie.
Printre activitățile pe care le are în izolare Horia Brenciu a descoprit multe distracții. Și asta pentru că să-și facă copiii că să nu se plictiseacă în casă. Astfel că a apărut Doru Bucataru, cu care actorul cântăreț și vedetă de televiziune nu numai că își distrează copiii dar ii face să zâmbească și pe urmăritorii lui de pe rețelele de socializare. Cu el a făcut multe scenete cu care a aparut pe instagram. O altă metodă pentru a combate plictiseala este muzica, căci și-a învățat copii să cânte în față camerelor de luat vederi.

horia brenciu si papusa
horia brenciu si papusa

În plus, de fiecare dată când a primit propuneri de la colegii lui de televiziune să facă diverse filmulețe sau provocări, le-a acceptat. Una dintre acestea a fost provocarea lui Pavel Bartoș, cu care a făcut duet, alături de alți colegi de televiziune pe o anumită piesă, șlagăr în trecut. Așa că Horia Brenciu nu se plictisește și, din contra, ar putea ieși câștigat din această izolare cu noi idei de spectacole sau surprize pentru fanii lui. Căci nu se știe când își va mai invită în viitoarele concerte copiii să cânte sau să-l cheme pe scenă pe Doru Bucatrau.

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Berecleanu, eveniment special în familie

Tabu Tabu

AnaMaria Prodan a primit un cadou în valoare de 20.000 de lire! Cine i l-a dăruit?

Tabu Tabu

Proiect nou pentru Pavel Bartoș. În ce film va juca

Tabu Tabu

Scrie un comentariu