Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Adelina Pestriţu, însărcinată din nou? Mesajul transmis din carantină

Una dintre cea mai urmărite persoane publice este, cu siguranță, fosta vedetă de televiziune, care este și ea în carantină, la fel că toată lumea. Însă Adelina Pestriţu a surprins pe toată lumea după ce a publicat un mesaj cu subanteles pentru soțul ei, și anume că și-ar mă dori încă un copil.
Vedeta a publicat pe rețelele de socializare o imagine cu ea și soțul ei de pe vremea când era însărcinată în ultimul semestru și a scris lângă această un text. “Îmi provoc soțul să ieșim așa din izolare”, referindu-se la faptul că în imagine astepta un copil. Adelina s-a gândit că dacă tot este perioada provocărilor de tot felul pe rețelele de socializare să îl provoace și ea pe soțul ei Virgil Steblea, poate totuși se va întâmplă din nou minunea și vor deveni patru.

adelina pestritus si virgil
adelina pestritus si virgil

Totul este posibil și cum nu se știe când vom ieși din izolare, poate poate. Imaginea a devenit repede virală și în decurs de câteva ore a primit peste 50.000 de aprecieri și peste 200 de comentarii de la admiratorii celor doi soți îndrăgostiți. Adelinei îi stă bine în rol de mama și micuța Zenaida Maria, care va împlini în curând doi anișori de viață pe care îi vor sărbători așa cum se cuvine.

ARTICOLE SIMILARE

Paharele reutilizabile fac mai mult rău mediului decât cele de unică folosință

Andreea Damian

„Ieșirea trenurilor din gară”, de Radu Jude, premiera în cinematografe pe 18 iunie

Andreea Damian

Spotify a lansat playlistul care să aline animalele rămase singure acasă

Andreea Damian

Festivalul de Film de la Cannes va onora anul acesta un actor acuzat de violență domestică

Andreea Damian

Zece pași spre un Crăciun mai durabil

Andreea Damian

Noi reguli pentru a mânca sănătos pe care orice femeie ar trebui să le urmeze

Andreea Damian

Scrie un comentariu