Home > Slider > Adelina Pestriţu, însărcinată din nou? Mesajul transmis din carantină

Adelina Pestriţu, însărcinată din nou? Mesajul transmis din carantină

Adelina Pestriţu

Una dintre cea mai urmărite persoane publice este, cu siguranță, fosta vedetă de televiziune, care este și ea în carantină, la fel că toată lumea. Însă Adelina Pestriţu a surprins pe toată lumea după ce a publicat un mesaj cu subanteles pentru soțul ei, și anume că și-ar mă dori încă un copil.
Vedeta a publicat pe rețelele de socializare o imagine cu ea și soțul ei de pe vremea când era însărcinată în ultimul semestru și a scris lângă această un text. “Îmi provoc soțul să ieșim așa din izolare”, referindu-se la faptul că în imagine astepta un copil. Adelina s-a gândit că dacă tot este perioada provocărilor de tot felul pe rețelele de socializare să îl provoace și ea pe soțul ei Virgil Steblea, poate totuși se va întâmplă din nou minunea și vor deveni patru.

adelina pestritus si virgil

adelina pestritus si virgil

Totul este posibil și cum nu se știe când vom ieși din izolare, poate poate. Imaginea a devenit repede virală și în decurs de câteva ore a primit peste 50.000 de aprecieri și peste 200 de comentarii de la admiratorii celor doi soți îndrăgostiți. Adelinei îi stă bine în rol de mama și micuța Zenaida Maria, care va împlini în curând doi anișori de viață pe care îi vor sărbători așa cum se cuvine.

Articole asemanatoare
adelina pestritu si virgil steblea
Adelina Pestrițu a împlinit un an de la căsătorie
adelina pestritu inainte
Cum arată acum Adelina Pestrițu după schimbarea radicală de look
adelina pestritu si virgil steblea
Adelina Pestritu și soțul și-au făcut tatuaje cu citate de dragoste
adelina-pestritu
Ce aniversare specială a avut loc în familia Adelinei Pestrițu

Comenteaza acest articol

Adelina Pestriţu, însărcinată din nou? Mesajul transmis din carantină

by Tabu Tabu   1 min
0