Tabu
Image default
PEOPLE

N-ai să crezi cum și-au schimbat lookurile Cristi Chivu și alte vedete masculine pe timp de CoVid19

În această perioadă de restriște când multe frizerii s-au închis, foarte multe persoane mondene sau nu s-au hotărât să-și schimbe look-urile acasă. Unii în familie, fiind tunși de soții, iubite sau prieteni, alții singuri, și-au băgat foarfecele sau mașinile de tuns în par și au făcut să fie bine și să aibă lookuri noi.

cristi chivu tuns de adelina
cristi chivu tuns de adelina

În ultimele zile, de când toată lumea stă în izolare din cauza coronavirusului și toate centrele de înfrumusețare s-au închis, tot mai multe vedete au încercat să-și schimbe lookul, să se tundă acasă sau să-și taie de tot părul. Tabu îți spune cine sunt vedetele urmărite pe rețelele de socilizare care au recurs la schimbări drastice. Cea mai nouă schimbare de look vine din Italia, de la fotbalistul Cristi Chivu. Acesta avea părul mare și soția lui, Adelina Chivu a decis că este momentul să-l tundă. Ceea ce s-a și întâmplat. Și iată că această schimbare de look făcută acasă a devenit subiect de știre peste tot în lume.
Și la Londra s-a întâmplat același lucru cu îndrăgitul tenor Oliver Popa care a fost nevoit și el să renunțe la plete. Așa că a mers la baie și deasupra căzii a băgat mașînă în par și s-a tuns singur singurel.

oliver popa
oliver popa

Solistul se află de câțiva ani în capitala Marii Britanii, unde predă ore de canto și are parte de concerte și recitaluri.
Și în țară s-a întâmplat acest lucru, căci mai multe vedete și-au schimbat astfel lookul.

Cântărețul Alin Pascal, fiul cântăreței de muzică populară Matilda Pascal Cojocăriță și-a băgat mașina de tuns în par și a făcut schimbarea de care avea nevoie.

alin pascal
alin pascal

Bineînțeles că acest lucru a fost făcut în față camerei de luat vederi iar toți fanii lui au aflat.

La fel s-a întâmplat și cu Mircea Eremia, fratele mult mai celebrei interprete Alina Eremia a simțit nevoia să facă o schimbare de look.

mircea eremia
mircea eremia

Astfel că solistul și vedeta de televiziune a apelat și el la mașina de tuns și a ajuns și el pe rețelele de socializare cu această schimbare.

petrisor ruge
petrisor ruge

Petrișor Ruge, dansator al Andreei Bălan, coregraf de succes și fost concurent la “Danasez pentru tine” a făcut acest pas. Însă dansatorul vedetă a avut parte de un ajutor din partea unui hair stilist, cu care a intrat video în direct pe rețelele de socializare și care l-a sfătuit ce să facă exact. Pentru că nu se pricepea foarte bine, dar i-a reușit.

george burcea
george burcea

Și scriitorul și actorul George Burcea, încă soțul Andreei Bălan a făcut acest lucru, numai că acesta s-a apucat să-l facă zilele trecute ajutat de un specialist. Astfel George s-a tuns la chelie iar toată lumea a fost surprinsă de schimbarea de look.

Robert Dobre din profu
Robert Dobre din profu

Un alt actor care a făcut acest lucru este Robert Dobre, interpretul lui Tudor din serialul “Profu”, care a făcut aceeași schimbare de look. Doar că el și-a luat o oglindă și s-a pus singur pe treabă. Și-a mai tăiat din par, care era destul de mare și astfel fanii lui îl vor putea vedea în continuare pe rețelele de socializare cu un nou look! La fel de cool cum era cunoscut de cei din jurul său.

ARTICOLE SIMILARE

Aretha Franklin. Ce scrie pe certificatul de deces al Reginei muzicii soul

Andreea Damian

Andreea Esca, sărbătoare specială în familie

Tabu Tabu

Billy Bob Thornton a dezvăluit adevăratul motiv al divorţului de Angelina Jolie

Andreea Damian

Actrița Sandra Bullock declară că și ea este o victimă a hărțuirii sexuale

Andreea Damian

Moby își cere într-un final scuze de la Natalie Portman cu care nu a avut o relație

realitatea

Celine Dion a făcut anunțul pe care fanii l-au așteptat cu sufletul la gură: „Sunt îndrăgostită”

Andreea Damian

Scrie un comentariu