Tabu
Image default
PEOPLE

N-ai să crezi unde s-a mutat Mircea Radu pe perioada de izolare

Îndrăgitul prezentator de televiziune, care este un familist convins, stă de ceva vreme departe de capitală împreună cu familia sa, cu cei doi copii și soția sa, medic de profesie. Tabu îți spune unde stă Mircea Radu acum și ce proiecte are în televiziune.
Unul dintre cei mai iubiți bărbați prezentatori de televiziune este, cu siguranță, Mircea Radu (51 de ani) care a revenit pe micile ecrane anul trecut în televiziune cu emisiunea „Down the road. Aventură” la postul național de televiziune. Acesta s-a întors la postul unde a lucrat prima oară însă și-a lăsat familia departe de capitală. Pentru că Mircea s-a retras cu toată familia la Piatra Neamț, unde soția sa lucrează ca medic și locuiește cu toată familia. “Ne-am mutat, dar nu definitiv.

mircea radu familie
mircea radu familie

Este un contract foarte bun, pe care soţia mea Raluca, medic diabetolog, l-a obţinut la Piatra Neamţ. Eu niciodată n-am avut birou, eu pot să funcţionez de oriunde”, a povestit Mircea Radu pentru Tabu. S-ar părea ca acesta ar fi trebuit ca anul acesta să prezinte un al doilea sezon al emisiunii “Domw the road. Aventură” alături de copii cu sindromul Down, însă momentan filmările s-au anulat. În plus, prezentatorul a mărturisit că va continuă să fie consilierul președintelui director general al TVR, Doina Gradea. Ce va fi pe viitor și dacă va prezenta și alte genuri de emisiuni rămâne de văzut.

ARTICOLE SIMILARE

Legendarul Neverland al lui Michael Jackson, scos din nou la vânzare. Dar la un preț ridicol de mic

Andreea Damian

Anca Serea și-a scos copiii la plimbare în pădure

Tabu Tabu

Suma fabuloasă pe care Kylie Jenner o câștigă pentru o postare pe Instagram

Andreea Damian

Yoko Ono: “Am avut o relație intimă cu Hillary Clinton în anii ’70”

realitatea

Celebritati si animale de companie excentrice

realitatea

Michael Jackson, acuzat de pedofilie într-un nou documentar

Andreea Damian

Scrie un comentariu